Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ο Μπέργκ και ο Σαραβάκος!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις ανοησίες που ειπώθηκαν στην διάρκεια της χρονιάς για τις ιώσεις του Μπέργκ, αλλά και για την συνέντευξη που πήρε από τον Δημήτρη Σαραβάκο
Με αφορμή την ελαφρά πνευμονία, που ταλαιπωρεί τον Μάρκους Μπέργκ και αναμένεται να χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και θα κάνει αγώνα για να είναι έτοιμος στα play off θέλω να γράψω για την ελαφρότητα και την ανοησία, που αντιμετώπισαν κάποιοι αυτή την ταλαιπωρία του Μπέργκ. Την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό, ότι ο Μπέργκ δεν πήγε στην προπόνηση επειδή είχε ίωση έβγαλαν το συμπέρασμα που τους… βόλευε: «Διπλωματική ασθένεια, είναι τσαντισμένος επειδή έγινε αλλαγή στο ματς με τον Πανθρακικό» είπαν.
Μία ημέρα  μετά ο Μπέργκ -δυστυχώς- μπήκε στο νοσοκομείο, αλλά οι τύποι αυτοί δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Είναι η γνωστή νοοτροπία. Σου λέει θα πω κάτι, για να δημιουργήσω θέμα, θα τσιμπήσει πολύς κόσμος , θα δημιουργηθεί αναστάτωση, την δουλειά μου την έκανα. Εγώ αυτό σήμερα το γράφω, για να φιλτράρουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τι τους σερβίρουν και ποιοι τους τα σερβίρουν. Γιατί οι ίδιοι τύποι όταν πάλι δεν έπαιζε ο Μπέργκ σε κάποια παιχνίδια μέσα στην χρονιά, διότι ήταν εξαντλημένος από την ίωση έβγαζαν το συμπέρασμα που τους βόλευε. Τότε ήταν σε εξέλιξη οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Μπέργκ για την επέκταση του συμβολαίου του, υπήρχε επί της ουσίας συμφωνία και αυτοί έλεγαν: «Ποια ίωση; Παραμύθια. Δεν τα βρίσκουν στα λεφτά και δεν παίζει».
Οι τύποι αυτοί αυτά έλεγαν τότε και επηρέαζαν και κόσμο του Παναθηναϊκού. Όταν έφαγαν την τάπα με την ανανέωση του συμβολαίου φυσικά και πάλι δεν ζήτησαν συγγνώμη. Αυτά για να ξέρετε να φιλτράρετε αυτά που ακούτε και σας σερβίρουν. Τώρα για τον Μάρκους ας ευχηθούμε όλοι το παιδί να είναι καλά το συντομότερο και να πάει να κάνει κανένα ευχέλαιο , διότι έχει φάει πολύ μούτζα από την αρχή της χρονιάς.
Και κλείνω με δύο λόγια για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Δημήτρη Σαραβάκο. Τον παίκτη-σύμβολο, παίκτη-σημαία του Παναθηναϊκού για πάντα. Μας έκανε την τιμή και εμένα προσωπικά και παραχώρησε μία συνέντευξη στην «Πράσινη». Θα δημοσιευτεί αύριο.
Εχει πει απίστευτα πράγματα , έχει μιλήσει για όλα και για την καριέρα του και για το σήμερα και αύριο του Παναθηναϊκού. Ομολογώ ότι είναι μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις, που έχουμε πάρει όλα τα χρόνια και θα συζητηθεί. Θα λυθούν πολλές απορίες που έχετε. Για αυτό μην την χάσετε αύριο την συνέντευξη του Μητσάρα….

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: