Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Λουίς Ενρίκε: «Ξεχωριστό ματς με τον αγαπητό Πεπ»

Ιδιαίτερους για όλους στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε τους αγώνες με την Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα στα ημιτελικά του Champions League ο Λουίς Ενρίκε.

Λουίς Ενρίκε: «Ξεχωριστό ματς με τον αγαπητό Πεπ»
Ούτως ή άλλως θα είχε δύσκολο αντίπαλο η Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά. Ο Λουίς Ενρίκε χαίρεται, τουλάχιστον, που θα ανταμώσουν με έναν παλιόφιλο και ιδιαίτερα δημοφιλή στις τάξεις της ομάδας, τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που προπονητής στην Μπάγερν.

«Δεν είχαμε προτιμήσεις, ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και όλα κρίνονται στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένα ξεχωριστό ματς για την Μπαρτσελόνα, γιατί ο Πεπ είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο εδώ και θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι αντίπαλός μας. Δεν έχει μεγάλη διαφορά για μας αν παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός ή εκτός έδρας. Εμείς θα πάμε με στόχο να νικήσουμε και στα δύο ματς. Πάντως μέχρι τότε έχουμε καιρό, για μας μέχρι τότε υπάρχει το παιχνίδι με την Εσπανιόλ και τίποτε άλλο. Είναι ένα καταλανικό ντέρμπι και πολύ σημαντικό για μας στην προσπάθεια που κάνουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: