Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η ατζέντα του Μπράνκο!

Τα είπαν Δέλλας-Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ενημέρωσε τον προπονητή της για τους παίκτες που ξεχώρισε στη Βραζιλία και ετοιμάζεται για νέο... σαφάρι, έχοντας τσεκάρει τους στόχους του.

Η ατζέντα του Μπράνκο
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε τετ α τετ με τον Τραϊανό Δέλλα και του ανέλυσε τα όσα είδε στη Βραζιλία και του ανέφερε τους παίκτες που ξεχώρισε και οι οποίοι θεωρεί ότι πρέπει να «χτυπήσει» η ΑΕΚ.

Πρόκειται για τους Λούκα, Κρισλάν και Βάλτερ. Τουλάχιστον αυτά τα ονόματα έχουν βγει προς τα έξω. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε τα μάτια του και στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, αλλά φάνηκε τις τελευταίες ημέρες ότι η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Πάντως, εκτιμάται ότι αν αποκτηθεί είναι ικανός να κάνει τη διαφορά, να ανεβάσει επίπεδο τους «κιτρινόμαυρους». Ψηλά στη λίστα είναι και ο Κρισλάν, χωρίς να έχει βγει κάτι περαιτέρω προς τα έξω. Όπως και για τον 28χρονο τερματοφύλακα που αρέσει στον Μιλοβάνοβιτς.

Μετά τις γιορτές αναμένεται να κάνει κι άλλα ταξίδια για μεταγραφικούς στόχους, αυτήν τη φορά εντός της Ευρώπης και πιθανόν θα περάσει από Γαλλία, Βέλγιο και Σερβία, όπως αναφέρεται στη «SportDay». Με τους στόχους να έχουν τσεκαριστεί ήδη.

Εκτός από τερματοφύλακα ο Μιλοβάνοβιτς αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό, με στόχο να αποτελέσει τον ηγέτη της οπισθοφυλακής στην ΑΕΚ της Super League, καθώς και έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα και στα άκρα, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ».

Ο Τραϊανός Δέλλας θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι με τον Άλιμο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της φετινής Football League και αναμένεται να χρησιμοποιήσει ως βασικούς, παίκτες που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Ένας από αυτούς θα είναι λογικά και ο Φώτης Καραγκιολίδης. Ο Γιάννης Ανέστης είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Ηλίας Βούρας πήρε αρκετό χρόνο, όχι όμως και o 27χρονος πορτιέρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: