Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Γρηγορίου: «Η διακοπή ωφέλησε τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου φιλοξενήθηκε στο Metropolis95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εισαγγελικό πόρισμα για τα στημένα παιχνίδια: « Η εικόνα του ποδοσφαίρου είναι αντίστοιχη της κοινωνίας μας. Όπως τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, έτσι είναι και το ποδόσφαιρο».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν το ξέρω αν δεν δίνει εισιτήρια και δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι. Λογικά η διακοπή ωφέλησε τον ΠΑΟΚ λόγω του νέου προπονητή, ο οποίος είχε τον χρόνο να περάσει αυτά που θέλει στους παίκτες του. Γενικά για όλες τις ομάδες υπάρχει ανασύνταξη. Νομίζω ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Εμείς δείξαμε από την αρχή της χρονιάς ότι δεν είναι αυτοσκοπός μας  το αποτέλεσμα και πρωτίστως επιδιώκουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Φιλοξενούμε μια μεγάλη ομάδα και λογικά θα γίνει ανοιχτό και ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο μακάρι να ευχαριστήσει τόσο τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο, όσο και τους τηλεθεατές».

Για το φαβορί του αγώνα: «Φαβορί βεβαίως και υπάρχει και είναι ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να καταθέσουμε όλα μας τα όπλα για να αντιπαρέλθουμε των δυσκολιών, αφού θέλουμε ακόμη βαθμούς για να σωθούμε».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: