Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

MVP και Best Goal της 30ής Αγωνιστικής!

Απονεμήθηκαν τα βραβεία για τον MVP και Best Goal της 30ής Αγωνιστικής, στους Μπράνα Ιλιτς και Μιχάλη Μανιά.

MVP και Best Goal της 30ής Αγωνιστικής
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, βράβευσαν τους Μπράνα Ιλιτς και Μιχάλη Μανιά, όντας MVP ο πρώτος και για το καλύτερο γκολ της 30ής Αγωνιστικής ο δεύτερος.

Τη βράβευση πραγματοποίησαν ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Γεωργουλόπουλος και ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Βασίλης Αλεξίου.

Μετά τη Βράβευσή του ο Μιχάλης Μανιάς δήλωσε:«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Εύχομαι να είναι η καλύτερη χρονιά. Να είμαστε έτοιμοι για ακόμη ένα θετικό βήμα. Κανείς δεν πίστευε στην φετινή μας πορεία και ευχαριστούμε τον κόσμο με αυτή μας την πορεία».

«Είμαι χαρούμενος που παραδίδω το βραβείο στον Μανιά. Πρόκειται για ένα σπουδαίο παίκτη με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Τα στατιστικά δείχνουν ότι είναι από τους πιο αποτελεσματικούς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να κληθεί στην εθνική και το επόμενο βραβείο να είναι η έξοδος στην Ευρώπη», είπε ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη, Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Τον Μπράνα Ιλιτς βράβευσε ο προπονητής φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ, Βασίλης Αλεξίου, ο οποίος πρόσθεσε: «Με ιδιαίτερη χαρά παραδίδω το βραβείο στον Μπράνα Ίλιτς. Είναι το επιστέγασμα της καλής εμφάνισης. Βραβεύεται όλη η ομάδα μέσα από αυτές τις στιγμές».

«Να ευχαριστήσω όσους ψήφισαν και τον κ. Βασίλη για τα καλά του λόγια. Αφιερώνω τη νίκη επί του Ολυμπιακού στους συμπαίκτες. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε τον Ατρόμητο», είπε από την πλευρά του ο Ίλιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: