Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

«Αντικειμενικές δυσκολίες με ΜακΓκραθ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Μάνος Μαλελής και μίλησε για την υπόθεση ΜακΓκραθ αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το θέμα του ΜακΓκραθ: « Έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση μέσω του ατζέντη του ΜακΓκραθ, συμφωνούν και οι δύο και το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Ο παίκτης τον επόμενο μήνα μπορεί να παντρευτεί και υπάρχουν και μερικά ακόμα αντικειμενικά προβλήματα. Το θέμα δεν είναι οικονομικό και προφορικά έχει υπάρξει συμφωνία. Έχει πει πως είναι ικανοποιητική η πρόταση που του έχει γίνει και προσπαθώ με κάθε τρόπο να φέρω την επιστροφή του. Δεν υπάρχει αρνητική άποψη αλλά κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες που εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλά είναι θέμα του παίκτη».
Για το αν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση:  «Εγώ προς το παρών δεν έχω ενημερωθεί για κάτι άλλο. Δεν μου έχει μεταφερθεί κάποια εκτίμηση ή άποψη».
Για την περίπτωση Ζάρα: «Αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Υπάρχει η πρόθεση αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία που χρειάζονται. Από όσο έχω ενημερωθεί υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση αλλά δεν ξέρω πως θα καταλήξει».
Για την Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ: «Θα κάνω μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Όσον αφορά την Γ.Σ δεν νομίζω πως θα γίνει κάποια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για να γίνει η αύξηση θα πρέπει να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλιώς δεν θα είναι καλό και για την ομάδα».
Για τον επενδυτή που χρειάζεται η ομάδα: «Μακάρι να αντιληφθούμε οποιονδήποτε επενδυτή είτε λέγεται Κοντομηνάς, είτε Σαββίδης, είτε κάποιος άλλος. Η ομάδα χρειάζεται έναν επενδυτή για να αλλάξει επίπεδο. Εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδα και θέλω να βλέπω επιτυχίες. Έχει φέρει τόσους τίτλους και χρειάζεται να ανεβάσουμε ξανά το μπάσκετ εκεί που πρέπει. Στην Βόρεια Ελλάδα ξεκίνησαν οι επιτυχίες και πρέπει να αναβαθμιστούμε».
Για τους χώρους που μπορούν να αξιοποιηθούν στο Παλατάκι: «Ο νέος επενδυτής θα αξιοποιήσει τους χώρους στο «Παλατάκι» αρκεί να εμφανιστεί. Αν υπάρξει ο επενδυτής θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία εκμετάλλευσης του γηπέδου. Θα μπορούσε να γίνει η χρήση πολλών χώρων που είναι ανεκμετάλλευτοι σε μεγάλο βαθμό».
Για το αν μπορεί να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ με τον ΜακΓκραθ: «Στόχος μας είναι να περάσουμε στα πλέι οφ και να πάρουμε την τρίτη θέση. Ο Μακ Γκραθ θα βοηθήσει την ομάδα πολύ, θα αλλάξει την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ αλλά θέλουμε να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Αυτή την στιγμή συζητάμε με τον ΜακΓκραθ για το διάστημα των πλέι οφ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: