Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Οι ενδεκάδες στο Παρί – Μπαρτσελόνα!

Δείτε τους εκλεκτούς που επέλεξαν οι Μπλαν και Λουίς Ενρίκε για την πρώτη μονομαχία της Παρί κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Οι ενδεκάδες στο Παρί – Μπαρτσελόνα
Πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι συνθέσεις στο ματς της Παρί κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Νταβίντ Λουίζ δεν πρόλαβε τελικά -έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε- να βρει θέση στο αρχικό σχήμα των Γάλλων και έμεινε στον πάγκο. Ο Λοράν Μπλαν κάλυψε με τον Καμπάιγ το κενό του τιμωρημένου Βεράτι, ενώ δεν κράτησε κάποια έκπληξη στην επιθετική τριπλέτα, λόγω της απουσίας του Ιμπραΐμοβιτς (τιμωρημένος).

Από την πλευρά του ο Λουίς Ενρίκε επέλεξε τον Μοντόγια για αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ντάνι Άλβες στο δεξί άκρο, σενάριο που σύμφωνα με τους Ισπανούς δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες. Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα των Καταλανών είναι η αναμενόμενη.

Οι συνθέσεις:
Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Ραμπιό, Καμπάιγ, Ματουϊντί, Παστόρε, Λαβέτσι, Καβάνι

Στον πάγκο: Ντουσέζ, Καμαρά, Ντιν, Νταβίντ, Λουίζ, Κιμπέμπε, Λούκας, Μπάχεμπεκ

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Μοντόγια, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Στον πάγκο: Μπράβο, Αντριάνο, Ματιέ, Τσάβι, Ραφίνια, Πέδρο, Μπαρτρά

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)

Γήπεδο: Παρκ ντε Πρενς *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: