Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

«Αν υπάρξει αλλαγή ώρας ο ΠΑΟΚ δεν θα κατεβεί»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο χθεσινό ματς της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αλλαγή ώρας του αυριανού ματς: «Για την ώρα το θέμα είναι σε διαπραγμάτευση. Αυτό που μπορώ να πω ξεκάθαρα, είναι πως αν δεν παίξουμε στην ώρα που είχε αρχικά προγραμματιστεί ο ΠΑΟΚ δεν θα κατεβεί. Μίλησα με τον κ. Ταρνατώρο και περιμένω την απάντησή του. Λένε ότι την αλλαγή την ήθελε η Nova. Δεν γίνεται όμως την ώρα που εγώ έχω έγγραφο για τις 7 να με ενημερώνουν την τελευταία στιγμή ότι θα πάει στις 5.30».

Για το τι άλλο ζητάει ο ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα: «Ζητάμε μέτρα προστασίας από την αστυνομία. Να υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις μέσα στο γήπεδο. Λόγω της ιδιαιτερότητας του γηπέδου, να μην υπάρχουν φίλαθλοι στις δύο πρώτες γραμμές. Υπήρχαν φίλαθλοι πάνω από τα κάγκελα, χτυπούσαν πινακίδες, χτυπούσαν τους πάγκους, έφτυναν και έβριζαν. Ο διαιτητής ο κ. Δεληκωστίδης δεν έκανε τίποτα, ενώ ο παρατηρητής ο κ. Βασιλειάδης που είναι και παρατηρητής της ΚΕΔ χειροκροτούσε με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».

Για όσα έγραψαν και δεν έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα: «Με λύπη μαθαίνω ότι στο φύλλο αγώνα έγραψαν μεν πως έπεσαν μπουκάλια, δεν γράφουν, όμως, ότι χτυπήθηκε με μπουκάλια ο Χιμένεθ, δεν αναφέρουν τον λόγο που αποχώρησε για δέκα λεπτά ο Καλμαζίδης. Έγραψαν ότι μετά το τέλος του ματς μπήκαν μόλις τέσσερις θεατές για να πανηγυρίσουν, ενώ ενώ επειδή γέμισε ο αγωνιστικός χώρος από κόσμο δεν μπορέσαμε για μισή ώρα να μπούμε στα αποδυτήρια».

Για το τι προτίθεται να κάνει ο ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα: «Αυτήν την ώρα που μιλάμε είμαστε σε επαφή με το νομικό τμήμα και τους παράγοντες του ΑΣ και αύριο θα βγει μια ανακοίνωσηη για τα μέτρα που θα πάρουμε. Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγίνουν τα χθεσινά. Με την οδηγία του κ. Κοντονή έπρεπε ή να διακοπεί το ματς ή να εκκενωθεί το γήπεδο».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: