Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Έξαλλος ο Ανδρέου!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και μίλησε για τα όσα συνέβησαν στην «Κυψέλη» στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, τόνισε πως αν αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του επόμενου αγώνα ο «Δικέφαλος» δεν θα κατέβει στο γήπεδο και πως αν διαδραματιστούν παρόμοια γεγονότα η ομάδα θα αποχωρήσει από το γήπεδο!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε από όλες τις πλευρές και είναι η δεύτερη πλευρά που συμβαίνουν τα ίδια γεγονότα. Διακόπτη το παιχνίδι γιατί έβριζαν, γιατί πετούσαν αντικείμενα και γιατί ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεσήκωσε τον κόσμο της ομάδας του. Ο Χιμένες χτυπήθηκε με κουτάκι μπύρας και ο Καλμαζίδης με μπουκάλι νερό. Ο ίδιος διαιτητής ήταν και στο ματς με τον Ολυμπιακό και πάλι δεν προστάτεψε το παιχνίδι. Το γήπεδο είναι ακατάλληλο για βόλεϊ και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει εκεί μέσα. Ο Χιμένες δεν φαίνεται να κάνει χειρονομία αλλά ακόμα και να έκανε είναι λογικό καθώς χτυπήθηκε. Εκεί μέσα είσαι εκτεθειμένος και δεν μπορείς να παίξεις βόλεϊ. Εγώ μπήκα χθες να ηρεμήσω τα πράγματα γιατί η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. Θέλω να δω τι μέτρα θα πάρει η πολιτεία και εμείς θα ζητήσουμε έκτακτα μέτρα ασφαλείας».
Για το πώς αντέδρασαν οι παίκτες: «Οι παίκτες ήταν τρελαμένοι. Δεν κατάλαβε κανείς γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς από τον Παναθηναϊκό. Γίνεται ο διαιτητής να μην προστατεύει την ομάδα; Δεύτερη φορά το κάνει αυτό ο συγκεκριμένος διαιτητής. Πρέπει κάποιος να μας προστατεύει! Ο Γκόμεζ ήταν τρελαμένος και έλεγε πως δεν μπορεί να παίξει υπό τέτοιες συνθήκες. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Ο παρατηρητής που είναι πρόεδρος της ΚΕΔ χειροκροτούσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που βρισκόμαστε»;
Για την πιθανή αλλαγή ώρας της επόμενης αναμέτρησης: «Έχω σοβαρές ενστάσεις από την μετάδοση της Nova και ανακοινώνω επίσημα πως αν αλλάξει την ώρα όπως θέλει και βάλει το παιχνίδι στις 17:30 η ομάδα μου δεν θα κατέβει. Αυτό το δηλώνω επίσημα. Ως ΠΑΟΚ δεν θα πέσουμε θύματα. Επίσης, αν η ομάδα μου απειληθεί υπό τέτοιες συνθήκες εγώ προσωπικά θα πάρω την ομάδα και θα φύγω! Την ευθύνη της απόφασης θα την πάρω εγώ. Το να μας βρίσουν είναι δεκτό αλλά αυτοί μας χτύπησαν με μπουκάλια και κουτάκια μπύρας! Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Λίγκας και έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Ο πρόεδρος μου λέει πως θα κάνει ότι μπορεί. Με τι κουράγιο θα κατέβουν οι παίκτες να παίξουν»;
Για το πώς αντέδρασε ο Γιάννης Καλμαζίδης: «Χτυπήθηκε και ο ίδιος ο κ. Καλμαζίδης, πώς να είναι ήρεμος; Τα είδε όλη η Ελλάδα αυτά που έγιναν και ας τα κόβει η Nova. Προσπαθούσαμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα αλλά και ο ίδιος ο προπονητής φοβήθηκε για την σωματική του ακεραιότητα»!
Για το φύλλο αγώνα: «Δεν γνωρίζω τι έχει γραφεί στο φύλλο αγώνα και αν όλα έχουν καταγραφεί στο μέγεθος που πρέπει. Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να μην πάθει κάτι κάποιος αθλητής. Από εκεί και πέρα αν ο ΠΑΟΚ κατέβει στο επόμενο παιχνίδι θέλω να μετρηθεί με τον Παναθηναϊκό σε ένα ήρεμο γήπεδο με μια σωστή διαιτησία. Δεν έχουμε διαιτητές με προσωπικότητα για να πάρουν πάνω τους αποφάσεις. Δεν έχει προσωπικότητα αυτός ο κύριος για τέτοια ματς και μας έχει κάνει ξανά το ίδιο. Το μόνο που ζητάμε είναι να παίζουμε σε φυσιολογικές συνθήκες. Θέλω να δω τι θα κάνει η πολιτεία. Πάντα κατηγορείται ο ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να αδικείται έτσι»!
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: