Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ο Κλοπ ζήτησε να φύγει!!

Βόμβα στα θεμέλια της Ντόρτμουντ. Όπως αποκαλύπτει η Bild ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να βρεθεί η φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιό του. Εκτάκτως συνέντευξη Τύπου στις 14:30.

Ο Κλοπ ζήτησε να φύγει!
Τέλος στη θητεία του στον πάγκο της Ντόρτμουντ θέλει να βάλει την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αυτό αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Bild.

Η γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Κλοπ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας του να λυθεί το συμβόλαιό του στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Ο γερμανός τεχνικός φέρεται να είναι απογοητευμένος από το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην ομάδα και να μην έχει την διάθεση να χτίσει και πάλι από την αρχή, θέλοντας πια να αλλάξει παραστάσεις.

Οι υπεύθυνοι της Ντόρτμουντ δεν είναι διατεθειμένοι φέρουν δυσκολίες στον Κλοπ και έτσι εκτιμάται ότι έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Αναφέρεται αρκετά στα γερμανικά δημοσιεύματα το όνομα του Τόμας Τούχελ. Αυτός φερόταν να είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αμβούργου. Πολλοί θεωρούσαν δεδομένη την συνεργασία των δύο πλευρών αλλά εντελώς ξαφνικά άλλαξε στάση και δεν υπέγραψε.

Εδώ, οι γερμανοί βάζουν στο παιχνίδι την Ντόρτμουντ υποθέτοντας ότι αυτή είναι πίσω από την ξαφνική άρνηση του Τούχελ να δουλέψει στο Αμβούργο. Εικάζεται μάλιστα ότι του έχει γίνει ήδη πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: