Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Λινάρδος: «Θα είναι καλύτερος ο ΠΑΟ»

Την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι βελτιωμένος στο δεύτερο παιχνίδι του με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε ο Νίκος Λινάρδος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Λινάρδος: «Θα είναι καλύτερος ο ΠΑΟ»
«Όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ρόλο τα μπάτζετ, πρέπει να το παραδεχθούμε ότι αυτό συμβαίνει. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός. Όταν κάνεις ένα κακό ξεκίνημα επηρεάζεσαι. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Και η κακή ημέρα του ΠΑΟ φάνηκε από την αρχή του αγώνα. Νομίζω ότι θα είναι καλύτερος στη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στις αδυναμίες του τριφυλλιού.

«Έχει αδυναμίες και αυτές ξεκινούν από την έλλειψη ενός καλού ψηλού. Του λείπει ένας τέτοιος παίκτης. Όπως και ένας πίσω ή δίπλα στον Διαμαντίδη κάτι που δεν έχει όπως παλιότερα. Το μόνο που μπορούμε να κριτικάρουμε είναι ότι δεν πρέπει να πετάει «λευκή πετσέτα» από τν αρχή του αγώνα», υποστήριξε.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα ανέφερε…

«Ο Ολυμπιακός πάει να νικήσει το ένα από τα δύο ματς. Στο σημερινό ματς έχει ένα μικρό προβάδισμα η Μπαρτσελόνα. Αλλά ο Ολυμπιακός αν παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και έχει τον Χάντερ και τον Σπανούλη τότε θα παίξει αρκετά καλά. Εάν δεν δώσει στη Μπαρτσελόνα δεύτερες επιθέσεις θα είναι ανταγωνιστικός και -γιατί όχι- να φύγει και με τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: