Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

«Δεν είμαι πια ο κατάλληλος για την Ντόρτμουντ»

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ντόρτμουντ επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα.

«Δεν είμαι πια ο κατάλληλος για την Ντόρτμουντ»
Μετά από επτά χρόνια είναι πια γεγονός.

Ο Γιούργκεν Κλοπ και η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του γερμανού τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου που έγινε εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι.

Ο γερμανός προπονητής παραδέχθηκε ότι ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με την Ντόρτμουντ εξηγώντας και τους λόγους…

«Κανένας δεν πρέπει να είναι ευγνώμων απέναντί μου. Ήταν μια σχέση τίμια, στην οποία και οι δύο πλευρές έδωσαν και πήραν. Όπως σας είχα πει πολλές φορές, θα ενημέρωνα τους υπεύθυνους για την στιγμή που θα ένιωθα ότι δεν είμαι πια ο κατάλληλος προπονητής για αυτή την θαυμάσια ομάδα. Πιστεύω ότι η απόφαση αυτή είναι απόλυτα σωστή», τόνισε ο γερμανός και συνέχισε:

«Νομίζω ότι πλέον χρειάζονται πολλά πράγματα να αλλάξουν στην ομάδα. Αν έμενα και πάλι θα το έκανα, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και τώρα. Την απόφασή μου αυτή δεν την έχω ανακοινώσει στην ομάδα μέχρι τώρα. Θα το κάνω όμως. Ήταν μια εξαιρετική σχέση η οποία κράτησε επτά χρόνια. Σε αυτή την σχέση δεν υπήρχαν φάουλ, ούτε από την ομάδα προς εμένα, ούτε από τους οπαδούς, ούτε από κανέναν. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν για αυτόν τον χωρισμό», υποστήριξε ο Κλοπ δηλώνοντας στο τέλος υπερήφανος για τα όσα έζησε και πέτυχε με την Ντόρτμουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: