Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Καράνκα: «Είμαστε σε καλή θέση, πρέπει να συνεχίσουμε»

Ο Αϊτόρ Καράνκα πιστεύει πως η Μίντλεσμπρο βρίσκεται σε ιδανική βαθμολογική θέση με τρία παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση του κανονικού προγράμματος της Τσάμπιονσιπ και επιμένει πως εάν η ομάδα του θέλει να βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ από την επόμενη σεζόν πρέπει να κάνει... διορθώσεις, αλλά και να συνεχίσει σε υψηλές ταχύτητες.  
«Θα δούμε που θα είμαστε τις επόμενες δύο εβδομάδες. Μέχρι τώρα έχουμε 81 βαθμούς και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Βρισκόμαστε στην 3η θέση με τρία παιχνίδια να απομένουν και αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της χρονιάς. Πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε και να διδαχθούμε κάποια πράγματα από τα τελευταία 3-4 παιχνίδια μας, αλλά και να ετοιμαστούμε για το βράδυ της Παρασκευής.
Πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα κυρίως από τα ματς με Γουότφορντ και Μπόρνμουθ. Πρέπει να ετοιμαστούμε καλά. Έχουμε κάνει λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε εάν του χρόνου θέλουμε να είμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ», σχολίασε ο Ισπανός κόουτς. Η Μίντλεσμπρο έχει 81 βαθμούς έναντι 83 της πρωτοπόρου Μπόρνμουθ και 82 της 2ης Νόριτς.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: