Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Καπράλος: «Να διεκδικήσουμε περισσότερα χρήματα»

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα για τον αθλητισμό από την Πολιτεία έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Καπράλος: «Να διεκδικήσουμε περισσότερα χρήματα»
Κατανοεί μεν πως τα κρατικά ταμεία είναι… μείον, αλλά ο Σπύρος Καπράλος διαβεβαιώνει πως από τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα καταβάλλει προσπάθειες για να γίνουν παρεμβάσεις για έκτακτες επιχορηγήσεις για τον αθλητισμό.

«Θα είμαι σύμμαχος και βοηθός του Υπουργού ώστε να διεκδικήσουμε περισσότερα χρήματα από την Πολιτεία για τον Αθλητισμό, καθώς όλοι κατανοούμε τις ανάγκες αλλά και τη σημασία που έχει για τους νέους και τις νέες μας. Άλλωστε το ίδιο είχα κάνει και με την προηγούμενη αθλητική ηγεσία, όπου πετύχαμε με παρεμβάσεις στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να αυξηθούν κατά 11 εκατομμύρια ευρώ οι ετήσιες επιχορηγήσεις για τις Ομοσπονδίες. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών θα είναι στο πλευρό μας, στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε να βοηθήσουμε τους αθλητές, σε μία χρονιά μάλιστα που είναι και Προολυμπιακή, πριν από το κορυφαίο γεγονός του 2016, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο», ανέφερε σε δήλωσή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: