Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Τα... σπάνε οι Σπερς!! (video)

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στη… μουσική καριέρα των παικτών των Σπερς, Ματ Μπόνερ, Κοάι Λέοναρντ, Πάτι Μιλς και Άρον Μπέινς, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τους Spuran Spuran!

Τα... σπάνε οι Σπερς! (video)
Το πρώτο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το νέο μουσικό συγκρότημα που φιλοδοξεί να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους ανά την υφήλιο, οι Spuran Spuran!

Ιθύνων νους αυτής της προσπάθειας είναι ο πάουερ φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ματ Μπόνερ και έχει σαν συμπαραστάτες τους συμπαίκτες του, Κοάι Λέοναρντ, Πάτι Μιλς και Άρον Μπέινς, αλλά και το κογιότ, τη μασκότ των «Σπιρουνιών».

Ο Μπόνερ έχει βάλει «άφρο» περούκα και παίζει κιθάρα, ο Λέοναρντ δίνει το ρυθμό στα ντραμς, ο Μιλς στα πλήκτρα μιμείται σε… στιλ και αμφίεση τον Τζορτζ Μάικλ και ο Μπέινς τον Τζιν Σίμονς των θρυλικών Kiss, ενώ το κογιότ έχει εμφάνιση αλά Μάικλ Τζάκσον!



Πλέον μένει να φανεί πότε θα μπορέσουν να τους θαυμάσουν από κοντά οι οπαδοί των Spuran Spuran. Ειδικά αν οι Σπερς καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, το πρώτο τους live δεν πρόκειται να αργήσει.

Για την ιστορία το «τραγούδι» αυτό είναι μία διασκευή του αντίστοιχου που είχε γυρίσει το κωμικό δίδυμο Τιμ & Έρικ με τον τίτλο «Sports» και οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς συνεργάστηκαν στα γυρίσματα με το School of Rock του Σαν Αντόνιο.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: