Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ξοφλάει τα χρέη και θέλετε μεταγραφές;

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν μπορώ να τους καταλάβω στον ΠΑΟΚ, ειλικρινά με έχουνε μπερδέψει. Από τη μια η ομάδα έχει ψαλιδίσει την διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους δυο βαθμούς και έχει και πάλι βάσιμες ελπίδες για τη δεύτερη θέση και από την άλλη ακούμε συνέχεια ονόματα που ενδιαφέρουν την ομάδα, για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Δεν το πιστεύουν, ή είναι τόσο άνετοι τελικά;

Ποια ονόματα ακούς ρε Κόκκινε; Τον  Χαρίση με τον Κοροβέση, ή το Γκαλίτσιο που απέτυχε να κάνει κάτι της προκοπής στο εξωτερικό; Και μη μου πει κανείς ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει ο ΠΑΟΚ τον Ναπολεόνι που ακούσαμε ότι ενδιαφέρεται γι αυτόν, γιατί τότε θα πρέπει να βγει από την ενδεκάδα ο Κλάους που παίρνει 700 χιλιάρικα. Αν τον θέλει πραγματικά, πρώτα θα πρέπει να πουλήσει τον Αθανασιάδη.

Δηλαδή δεν μπορεί να έχει και τον έναν και τον άλλο; Δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα Ναπολεόνι και ο Κλάους; Είναι τόσο καλός ποδοσφαιριστής ο Ιταλός, που απορώ πραγματικά, πως δεν έκανε καριέρα στην Ιταλία,  ή σε κάποια άλλη μεγάλη Ευρωπαϊκή χώρα; Το όνομα του είναι ότι καλύτερο από όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, αν και ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ψάχνει από τώρα για στόπερ και χαφ.

Μπορούν να παίξουν μαζί σε 4-4-2, αλλά θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να διαθέσει 2 εκατομμύρια ευρώ να έχει δυο χαφάρες στο κέντρο για να κόβουν. Μπορεί σε 4-3-3, για να βάλει τον Ναπολεόνι να παίξει στη γραμμή, αλλά ο Στέφανο τα γκολ τα πετυχαίνει ως φορ και όχι  ως εξτρέμ. Και για τον Τζορτζ  άκουσα του ΟΦΗ και έτσι και  πάρει αυτόν και τους υπόλοιπους και όχι το Ναπολεόνι, βλέπω την ΑΕΚ να φεύγει δέκα βαθμούς μπροστά του  χρόνου.

Δηλαδή πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να ρίξουν λεφτά για να κάνουν καλές μεταγραφές; Επανέρχομαι στο αρχικό μου ερώτημα και πες μου. Πιστεύεις  ότι όλο αυτό είναι επικοινωνιακό παιχνίδι και τίποτε περισσότερο;

Αν πληρώσει τελικά το χρέη ο Σαββίδης και εμένα και εσένα να φέρει την ομάδα, ευεργέτης θα είναι για τον ΠΑΟΚ. Άλλο αν τα μούτρα των φίλων του ΠΑΟΚ είναι ξινισμένα, για τους δικούς τους πάντα λόγους με τον Ιβάν.


Playoff

Όπως πάει η ιστορία η με τα playoff της Φούτμπολ Λίγκ και τα playout δεν θα αρχίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά το επόμενο. Το ποιος θα είναι ωφελημένος από αυτό και ποιος όχι δεν μπορώ να το γνωρίζω από την στιγμή που υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί η ΑΕΚ κατά πρώτο λόγο που ξεκινάει με 10 βαθμούς και ο Ηρακλής κατά δεύτερο που μπαίνει με 7 ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν βαθμό. Δεν με ενοχλεί τόσο το ότι πηγαίνουν πίσω όσο η τσαπατσουλιά που διακρίνει τα πάντα στον τόπο μας και μαζί και το ποδόσφαιρο αφού δεν είναι δυνατόν αυτές οι ημερομηνίες να μην είναι προκαθορισμένες από την αρχή της σαιζόν.


Ντιέγκο Μαραντόνα

Μπορεί μέσα στο γήπεδο να έκανε «παπάδες» να ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών να λατρεύτηκε όσο λίγοι αλλά ποτέ δεν έπαψε να απασχολεί τα ΜΜΕ με την απαράδεκτη συμπεριφορά του και την κακή εξωγηπεδική του ζωή. Μετά από τόσα χρόνια συνεχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα και πρόσφατο παράδειγμα η σφαλιάρα σε μια κυρία σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα η κλωτσιά σε έναν άνθρωπο της ασφάλειας του γηπέδου και το ξέσπασμα του σε μια κάμερα χωρίς λόγο. Τα ναρκωτικά σημάδεψαν την καριέρα του τον απομυθοποίησαν στα μάτια μου και όσο συνεχίζει να έχει αυτή τη συμπεριφορά πέφτει στα μάτια όσων των λάτρεψαν για αυτά που έκανε μέσα στα γήπεδα.


Θα έρθει στον ΠΑΟΚ;


ΚΟΚ Δύσκολα θα έρθει, τον βλέπω να μένει Αθήνα
ΡΑΠ Η μαγκιά θα ήταν να τον πάρουν πριν από τρία χρόνια, όχι τώρα



Ραπτόπουλος

Βρώμα
Θα έδινα πολύ μεγαλύτερες ελπίδες στον Ηρακλή για τον τελικό αν δεν γνώριζα την μεγάλη ικανότητα της Ξάνθης στον ανοιχτό χώρο. Αν κάνει το λάθος και παίξει ανοιχτά ο Παπαδόπουλος από την αρχή θα φάει τουλάχιστον τρία γκολ


Στρατηγική
Αν ήμουν ο προπονητής του Ηρακλή, θα πήγαινα συντηρητικά σε αργό ρυθμό στον αγώνα στα Πηγάδια και θα ανοιγόμουν μετά το 70ο λεπτό. Τα το πήγαινα στο 0-0 να τους υπνωτίσω και θα ρίσκαρα στο τέλος

Βελλίδης
Δικαίωση για τον βραχύσωμο αλλά θαυματουργό τερματοφύλακα των Ιωαννίνων η κλήση του στην Εθνική και η πιθανή μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Ηρθε η ώρα η σκληρή του δουλειά, να ανταμειφθεί και με χρήμα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: