Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Το νέο σήμα των Ουίζαρντς!

Τα αποκαλυπτήρια του νέου εμβλήματος τους έκαναν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, στο οποίο εμφανίζεται μία μπάλα του μπάσκετ σε κόκκινο και μπλε χρώμα με άσπρες γραμμές και τρία αστέρια.

Το νέο σήμα των Ουίζαρντς
Σε νέα αλλαγή του σήματος τους προχώρησαν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρει την καλύτερη ιδέα για το έμβλημα της ομάδας που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς των «Μάγων» και θα αποφέρει αυξημένα έσοδα στα ταμεία της ομάδας.

Στο νέο logo αποτυπώνεται στο κέντρο μία μπάλα και κυριαρχούν τα τρία βασικά χρώματα της ομάδας: το μπλε, το κόκκινο και το άσπρο.

inner

Επίσης, υπάρχουν τρία αστέρια που συμβολίζουν την περιοχή την περιοχή της πόλης Ουάσινγκτον και τις γειτονικές πολιτείες του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια που δεν έχουν ομάδα στο ΝΒΑ.

Μάλιστα ανακοινώθηκε πως δεν θα χρησιμοποιεί στο εξής κάποια παραλλαγή του εμβλήματος με τον «Μάγο» που αποτελεί άλλωστε και το όνομα της ομάδας από το 1997, όταν και το άλλαξαν από Μπούλετς σε Ουίζαρντς, ενώ αντίθετα θα διατηρήσει για εμπορική χρήση αυτό με το χέρι που κρατάει μία μπάλα με τα γράμματα «dc».

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: