Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Εις μνήμην του Αντεφέμι!

Φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο τους θα αγωνιστούν οι παίκτες της Skoda Ξάνθης κόντρα στον Εργοτέλη, καθώς συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον τραγικό θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι.

Εις μνήμην του Αντεφέμι
Δεν τον ξεχνά και τον τιμά. Οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια στο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη για την 31η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (18/4, 17:15) και την συγκεκριμένη ημέρα θα συμπληρωθούν τέσσερα χρόνια από τον απρόσμενο θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι., ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όντας 26 ετών (13 Αυγούστου 1985-18 Απριλίου 2011).

Ο Νιγηριανός σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Καβάλα, κατευθυνόμενος στη Θεσσαλονίκη, ώστε να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο του. «Παρά την μικρή – χρονικά – παρουσία του στην Ξάνθη κατάφερε να τους “κερδίσει” όλους με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Εκτός τρεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του κόντρα στους Κρητικούς τους Μπαξεβανίδη-Σολτάνι, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες, ενώ εκτός «μάχης» είναι ο τραυματίας Ζαρόπουλος. Το βάρος στην τακτική έριξε την Πέμπτη ο Ρουμάνος τεχνικός, ενώ τους ζήτησε αποτελεσματικότητα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (17:15) της Παρασκευής και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: