Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Προετοιμασίες για τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!!

Ο Παπαθανασάκης εκτός των άλλων πρωτοβουλιών και ενεργειών που θα αναλάβει, σκέπτεται να ρίξει» και φρέσκο χρήμα στα ταμεία της εταιρίας.

Έχει ήδη προχωρήσει εμπράκτως στην αναμόρφωση της ΠΑΕ (και ετοιμάζεται για ακόμη σημαντικότερες διαφοροποιήσεις-βελτιωτικές κινήσεις), την εξισορρόπηση των οφειλών και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην υλοποίηση του εξωαγωνιστικού πρωταρχικού στόχου, τον οποίο έχει μεταφέρει αρκετές φορές: Την εκμηδένιση του χρέους και την αναγωγή του Ηρακλή στην ομάδα που δεν θα οφείλει πουθενά και σε κανέναν. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα έχουν προκύψει διακανονισμοί που τηρούνται προς παλιούς ποδοσφαιριστές και δημόσιο.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει διαθέσει ένα ποσό που συνεργάτες του προσδιορίζουν πως έχει ξεπεράσει το 1,5 εκ. ευρώ σ' αυτή την γενικότερα σύντομη ως τώρα παρουσία του στο τιμόνι της ΠΑΕ και το οποίο αφορά στις προηγούμενες υποχρεώσεις και τη φετινή εν εξελίξει σεζόν. Συνεχίζοντας την πορεία που έχει αποφασίσει να χαράξει προς την βελτίωση της συνολικής εικόνας της εταιρίας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ετοιμάζει νέα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της, η οποία επίκειται σύντομα να γνωστοποιηθεί και να πραγματοποιηθεί. Αναμένεται να λάβει χώρα με την εδώ παρουσία του η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια σε σύγκριση με τις προηγούμενες και να συνεχίσει η ΠΑΕ να εμφανίζει την γνωστή το τελευταίο διάστημα εικόνα αξιοπιστίας με την καθαρή της θέση. Υπενθυμίζεται πως το ποσοστό μετοχών που βρίσκονται στην κατοχή του Σπύρου Παπαθανασάκη αγγίζει το 100%, αλλά δεν φτάνει στο απόλυτο από τη στιγμή που διατηρούνται μικρομέτοχοι.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: