Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Εύκολο πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης και μίλησε για την εκδήλωση στα Τρίκαλα αλλά και για την κατάσταση στον «Δικέφαλο».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έγινε μια προσπάθεια από έναν οργανισμό που λέγεται «Φλόγα» και έγινε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά την Τρίτη, όπου συμμετείχαν έξι ομάδες. Κάναμε μια προσπάθεια, μαζέψαμε λεφτά και αυτά τα χρήματα θα δοθούν και στους αστέγους και σε άρρωστα παιδιά. Περιμέναμε πολύ κόσμο όμως έβρεξε και ήρθαν 200-300 άνθρωποι. Κάνουμε πάρα πολλές τέτοιες εκδηλώσεις και είναι πάρα πολύ σημαντικό ως βετεράνοι του ΠΑΟΚ να συμμετέχουμε για έναν τόσο σημαντικό σκοπό».
Για το πέρασμα του από τα Τρίκαλα:
«Εγώ είχα αγωνιστεί και στα Τρίκαλα και μας συνδέουν πολλά κοινά. Η περιοχή των Τρικάλων είναι ποδοσφαιρομάνα, πάντα μάζευε κόσμο και είχε φέρει και πρώτη ξένο προπονητή. Θυμίζει έναν μικρό ΠΑΟΚ και εγώ θυμάμαι να παίζουμε με γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγωνιστική».
Για την συμμετοχή στους βετεράνους:
«Ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ και ζούνε στην Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι κοντά στους βετεράνους. Βέβαια, πολλοί έχουν δουλειές και πρέπει να τους σεβαστούμε. Μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή και ειδικά από τα βαριά ονόματα του ΠΑΟΚ των δεκαετιών 1970-1980. Η συμμετοχή θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Πρέπει να υπάρχουν μεγάλα ονόματα γιατί έδειξαν σε όλη την Ελλάδα πως παίζεται το ποδόσφαιρο».
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Έχει ένα εύκολο πρόγραμμα και αν χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον περάσει ο ΠΑΟΚ.  Υπάρχουν προβλήματα αλλά η ομάδα πρέπει να μείνει ήρεμη και να τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ για να προσπαθήσει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά έχει ένα εύκολο πρόγραμμα και πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα αλλά φυσικά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο».
Για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης:
« Ο κ. Σαββίδης έχει βάλει πολλά λεφτά και θέλει να δει την ομάδα να διακρίνεται. Υπάρχει ένα κλίμα στον ΠΑΟΚ που δεν το θέλει ο μεγαλομέτοχος. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να γίνει μια ομάδα με καλές δημόσιες σχέσεις με όλες τις ομάδες. Μπορεί να υπάρχουν θυγατρικές και να δίνει δανεικούς. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον κόσμο μαζί του και να σταματήσουμε να λέμε πως είμαστε αδικημένοι. Κάτω στην Αθήνα αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και εμείς επειδή έχουμε απομονωθεί λέμε πως το κατεστημένο είναι απέναντι μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Εμείς οι ίδιοι στην Βόρεια Ελλάδα έχουμε μειώσει το ποδόσφαιρο μας. Διαλύθηκε η Καστοριά και οι Άρης, Πανσερραϊκός και Καβάλα βρίσκονται στη Γ΄ εθνική, είναι δυνατόν; Δεν πρέπει να υπάρχουν εχθροί και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι. Αυτό είναι θέμα διοικητικών αποφάσεων».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: