Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Κάμπος: «Ο Άρης θα τα καταφέρει» (audio)

Την αισιοδοξία του πως ο Άρης θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της ανόδου εξέφρασε με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Πάουλο Κάμπος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη: «Παρακολουθώ την ομάδα, βλέπω τα αποτελέσματα και ελπίζω ότι μπορεί να πετύχει τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Για το αν έχει κρατήσει επαφές με ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη: «Έχω επαφή με τον κόσμο στην Θεσσαλονίκη.  Παρακολουθώ τα πάντα και έχω εικόνα για το τι γίνεται»

Για το αν θα ανέβει ο Άρης: «Έχει δυναμώσει πολύ η ομάδα και ο μοναδικός στόχος είναι η άνοδος. Υπάρχουν δυο παιχνίδια σημαντικά και πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει».

Για το αν περίμενε να φύγει από την ομάδα: «Πραγματικά  έγιναν όλα πολύ ξαφνικά. Τώρα  που έχω ηρεμήσει και έχω καταλάβει κάποια πράγματα, δεν πήρα κανένα χαρτί για τον λόγο που έφυγα.  Μίλησα με έναν δικηγόρο που γνωρίζει το αντικείμενο  και μου είπε ότι μπορώ να κινηθώ  νομικά και να ζητήσω κάτι από αυτή την ιστορία αλλά επειδή έχω δεθεί πολύ  με την ομάδα άφησα τα πράγματα να πάνε έτσι. Ελπίζω  να μπορέσει ο Άρης να καταφέρει την άνοδο».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Πάουλο Κάμπος:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: