Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Να δείξουμε χαρακτήρα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος και μίλησε για την κατάσταση στους «κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ο Άρης δεν είναι ακόμα πρώτος, υπάρχει ένας βαθμός διαφορά και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αλλά και να χάσει ο Πανσερραϊκός. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει την άνεση που είχε πριν και αισθάνεται την ανάσα του Άρη και της Καβάλας. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε την Καβάλα που διεκδικεί την πρώτη θέση. Το θέμα είναι ποιος θα δείξει τώρα χαρακτήρα. Έχουν κατανοήσει την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη και ο προπονητής τονίζει πως δεν μπορεί να υπάρξει καμία γκέλα».
Για την άμυνα του Άρη:
«Μια ομάδα δεν γίνεται να βασίζεται σε μια γραμμή. Χρειάζεται και η άμυνα και η επίθεση αλλά και το κέντρο. Ο Άρης έχει ενισχυθεί με παίκτες που έχουν κάνει την διαφορά και έχουν βοηθήσει πολύ τα παιδιά που ήρθαν. Ο Άρης παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο από τον πρώτο γύρω και αυτό κάνει την διαφορά».
Για τον Καλαιτζίδη:
«Ο Καλαιτζίδης είναι πολυτέλεια για την Γ’ εθνική, έχει δουλέψει πολύ και έχει δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα».
Για την πιθανή εμπλοκή του Χρηστίδη στον Άρη:
«Ο Νίκος είναι απαλλαγμένος από την συμπεριφορά του Άρη όλα αυτά τα χρόνια και είναι ορεξάτος και ευδιάθετος. Είναι μια προσωπικότητα που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα μας».
Για τον χώρο των βετεράνων:
«Μας έχει καταχωρηθεί ένας πολύ καλός χώρος, βρισκόμαστε κάθε Κυριακή, έρχονται παράγοντες και φίλαθλοι μαζί μας και συζητάμε. Είναι πολύ σημαντικό το να είμαστε όλοι μαζί σε έναν χώρο δικό μας. Τώρα γίνεται μια ανακαίνιση και δημιουργείται ένα μικρό μουσείο με έναν χώρο με φωτογραφίες. Είναι ένα βήμα αυτό για το μεγάλο μουσείο που θα γίνει μελλοντικά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: