Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Γαλτσίδης: «Ήταν καθαρή λογοκρισία» (audio)

Για τους λόγους της απόλυσής του από τον Απόλλωνα μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ20 Κώστας Γαλτσίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο λόγος ήταν κάποιες δηλώσεις που έκανα σχετικά με τα λάθη που οδήγησαν στον υποβιβασμό. Είπα πως αυτοί που θα αναλάβουν τον Απόλλωνα δεν πρέπει να επαναλάβουν τα ίδια λάθη προκειμένου να βρει ο Απόλλων τον δρόμο του. Είμαι γέννημα θρέμμα του Απόλλωνα, έπαιξα ποδόσφαιρο στην ομάδα, αλλά και σαν προπονητής έχω την τεχνογνωσία για να εκφέρω γνώμη».

Για το πώς του κοινοποιήθηκε η απόλυση: «Αρχικά είχα μια συνομιλία με τον κ. Ανατολίτη, την απόλυση, όμως, μου την ανακοίνωσε ο κ. Ζαπρόπουλος στην σχολή που φοιτούμε μαζί για το δίπλωμα UEFA A».

Για το αν θεωρεί λογοκρισία αυτό που έγινε: «Αυτό αποδεικνύει και για μένα και για το λόγο αυτό έκανα και μια δήλωση με την οποία λέω πως δεν αναιρώ όσα είπα. Μου ζήτησαν να επανέλθω αναιρώντας όσα είπα. Η ανάκληση θα ήταν ένα πισωγύρισμα για μένα και κάτι αρνητικό για την προσωπικότητά μου. Δεν εξέθεσα κανένα, απλά ακτινογράφησα όσα έγιναν».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κώστας Γαλτσίδης:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: