Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Κλωναρίδης: «Η διακοπή μας έκανε καλό»

Θετικά επέδρασε στον Παναθηναϊκό η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα, όπως δήλωσε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. «Έχω βελτιωθεί σαν παίκτης», σχολίασε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.

Κλωναρίδης: «Η διακοπή μας έκανε καλό»
Πολλές φορές η διακοπή του πρωταθλήματος -για τον οποιονδήποτε λόγο- «φρενάρει» τις ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι προπονητές τους στέκονται σε αυτό το γεγονός μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης αντιθέτως θεωρεί ότι οι… γιορτές του Πάσχα έκαναν καλό στον Παναθηναϊκό, που έχουν μείνει τρία ματς χωρίς νίκη (δύο ήττες και μια ισοπαλία).

Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μίλησε στην Nova και ανέφερε αρχικά ενόψει και της Σαββατιάτικής αναμέτρησης με τον Πανθρακικό για την 31η αγωνιστική της Super League: «Γνωρίζουμε πως πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος το Πάσχα δεν είχαμε καλό σερί στα παιχνίδια μας, όμως νομίζω ότι αυτή η διακοπή μας έκανε καλό. Μας ηρέμησε πνευματικά και τώρα προετοιμαζόμαστε καλά για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Νομίζω ότι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο μια ομάδα να είναι καλή και στη συνέχεια να πέφτει η απόδοση της σε δύο-τρία παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πως διαχειριζόμαστε το παιχνίδι όταν δεν παίζουμε τόσο καλά».

Ο Κλωναρίδης δεν θέλησε να σταθεί στην ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό και ανέφερε πως πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του: «Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στην απώλεια των τριών βαθμών. Απλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό είναι το πώς θα αντιδράσουμε μετά από αυτό. Ξέρουμε ότι ο Πανθρακικός είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα όταν παίζει στο γήπεδο της. Περιμένουμε ότι θα παλέψουν απέναντι μας, όμως θα πάμε εκεί για τη νίκη».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο: «Δεν έχω σημειώσει τον αριθμό των γκολ που πέτυχα πέρυσι, όμως αισθάνομαι πως έχω βελτιωθεί πολύ ως παίκτης στο παιχνίδι και στο τακτικό κομμάτι. Είναι απλά θέμα χρόνου. Πρέπει να είμαι υπομονετικός, να συνεχίσω τη δουλειά μου και η σεζόν μου θα έρθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: