Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Είναι οι καλύτεροι όλων των εποχών μετά τον Πελέ!!

Εκπληκτικός Αλέφαντος στον SportDog, σχολιάζει Τσάμπιονς Λιγκ και Ολυμπιακό. Ποιους αποθεώνει, ποιους κράζει, τι λέει για Μαρινάκη, φοβερές ατάκες για Τουρέ. Τα πάντα όλα...Πρώτα θα πω για Ολυμπιακό και μετά για Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, ο Μαρινάκης παίρνει το 5ο του σερί πρωτάθλημα και είναι ο μόνος που μπορεί να απειλήσει τον Κόκκαλη να τον περάσει στους τίτλους. Διότι είναι μεγάλος οπαδός του Ολυμπιακού και έχει οικονομική ευχέρεια. Και είναι νέος στην ηλικία.

Στην Κομοτηνή οι δύο άμυνες ήταν παιδικές χαρές στα πρώτα λεπτά, έπεσαν τα γκολ σαν στραγάλια. Το 1-2 έγινε μπαμ-μπαμ. Μετά έλεγξε το ματς ο Ολυμπιακός, έβαλε και το τρίτο γκολ και κλείδωσε το ματς. Για τον Μπενίτες σας είχα πει ότι αδικείται από τον προπονητή του.

Ο προπονητής του Πανθρακικού ιδέα δεν είχε πώς πρέπει να παίξεις τον Ολυμπιακό αν θες να κάνεις επιτυχία. Μεγάλο λάθος έκανε να παίξει ένα ελεύθερο ποδόσφαιρο λες και έπαιζε με τον Εργοτέλη. Τον Ολυμπιακό μόνο άμα τον παίξεις με δυνατή άμυνα και γρήγορους παίκτες μπροστά στις αντεπιθέσεις, μπορείς να τον προβληματίσεις. Έχει παίκτες ο Πανθρακικός μπροστά που είναι καλοί, αλλά στην τακτική είχαν μεσάνυχτα.

Δεν σεβάστηκε τους χώρους ο Πανθρακικός, όπως δεν σεβάστηκε τους χώρους η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα!

Σας είχα πει για την Μπαρτσελόνα πριν λίγες μέρες ότι είναι η ομάδα που μου αρέσει πιο πολύ απ΄ όλες να βλέπω αυτήν την εποχή στην Ευρώπη. Παρ΄ ότι δεν είμαι Μπαρτσελόνα. Βρήκε λοιπόν την Παρί σε ανοιχτούς χώρους και τη διέλυσε μέσα στο Παρίσι. Σαν ομαδούλα την έκανε να φαίνεται. Διότι έχει τους τρεις γρήγορους μπροστά που είναι και μπαλαδόροι, αυτή είναι η επιτυχία του Λουίς Ενρίκε ο οποίος έχει φτιάξει και την άμυνα.

Πέθαναν οι επιθετικοί βαριά κορμιά τύπου Ιμπραήμοβιτς, τύπου Μάντζουκιτς, εγώ πάντα γούσταρα τους γρήγορους και μπαλαδόρους, όχι τα βαριά κορμιά μπροστά. Η τριπλέτα Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ πάει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τους πέρναγε σαν φιστίκια ο Σουάρες. Έτσι και ανοίξεις την άμυνά σου στα 7 μέτρα με αυτήν την Μπαρτσελόνα, κάηκες.

Ήξερε ο Μουρίνιο που έδωσε τον Νταβίντ Λουίς με μεταγραφή. Έλα μωρέ με τον Νταβίντ Λουίς και με τους Βραζιλιάνους αμυντικούς, είδαμε και τον Ντάντε με την Μπάγερν, διασύρθηκαν, όπως μάζευαν την μπάλα από τα δίχτυα με τη Βραζιλία στο Μουντιάλ.

Η Μπαρτσελόνα έρχεται δυναμικά για να πάρει την κούπα. Έχει τον Σουάρες και έναν άφταστο Μέσι ο οποίος μαζί με τον Ρονάλντο είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών μετά τον Πελέ! Έχουν ξεπεράσει τον Μαραντόνα διότι έχουν μεγάλη διάρκεια, παίζουν χρόνια σε τοπ επίπεδο, έχουν ξεσκίσει τα δίχτυα σε Ισπανία και σε Τσάμπιονς Λιγκ και είναι μικροί ακόμα. Έχουν σαρώσει τις χρυσές μπάλες και θα πάρουν κι άλλες.

Είναι τυχεροί στην Ισπανία να βλέπουν τους δύο καλύτερους παίκτες όλων των εποχών μετά τον Πελέ. Το πιστεύω ακράδαντα, αυτοί οι δύο, ο Μέσι και ο Ρονάλντο, ο Ρονάλντο και ο Μέσι, είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών μετά τον Πελέ.

Ο Γκουαρντιόλα πήγε με την Μπάγερν στην Πόρτο και βρήκε τον μάστορά του. Νόμιζε ότι είναι στο γερμανικό πρωτάθλημα με τις Βόλφσμπουργκ και τις Λεβερκούζεν, εκεί που κάνει περίπατο ελλείψει μεγάλων αντιπάλων. Πήγε να παίξει ανοικτά, την πάτησε όπως πέρσι με τη Ρεάλ και βάρδα μη διασυρθεί στο Μόναχο όπως από τη Ρεάλ που είχε φάει τέσσερα. Διότι η Πόρτο έχει πολύ γρήγορους μπροστά, με ξετρέλανε αυτός ο Τζάκσον. Αναγεννημένος ο Κουαρέσμα. Και παίζει έξυπνα την άμυνα η Πόρτο.

Ο Ντάντε δεν είναι γρήγορος, ο Μπόατενγκ το ίδιο, ο Αλόνσο το ίδιο, άφηνε και τα μπακ να ξαμολιούνται, πάρε τα τρία γκολ λοιπόν. Στάθηκε όρθιος με το ένα γκολ που έβαλε και τώρα ελπίζει στο 2-0 στη ρεβάνς. Μπορεί να βάλει 2 γκολ η Μπάγερν στην Πόρτο, όμως θα κρατήσει το μηδέν πίσω; Να δούμε. Μήπως παίξει με 3 στόπερ στη ρεβάνς για να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Θα είναι μεγάλη ζημιά να αποκλειστεί ξανά ο Γκουαρντιόλα, θα είναι κάζο. Έδιωξαν οι της Μπάγερν τον Χάινκες για να πάρουν τον Γκουαρντιόλα στη θέση του, έναν Χάινκες που ήταν Γερμανός και που τους πήρε και τα τρία μαζί, και το νταμπλ και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φαν Γκάαλ τη φτιάχνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως το πίστευα, τέσσερα γκολ έβαλε στον Πελεγκρίνι τον οποίο ποτέ δεν χώνεψα για μεγάλο προπονητή. Πάει να πιάσει και τη δεύτερη θέση ο Φαν Γκάαλ. Ερείπια της Μάντσεστερ Σίτι, αυτός ο Τουρέ πώς έχει γίνει έτσι, μόνο η …προβιά του έλειπε να μπει στο καναβάτσο να πρωταγωνιστήσει σε αγώνα κατς! Όπως έκαναν παλιά ο Καρπόζηλος με τον Λαμπράκη. 
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: