Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Ο Ηρακλής θα βγει πρώτος»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαιτζίδης και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την καθυστέρηση της κλήρωσης:
« Ο Ηρακλής δεν φοβάται κανέναν. Έχει φτάσει εδώ καθαρά και δεν τον τρομάζει τίποτα. Η ΕΠΟ πρέπει να ορίσει τα παιχνίδια. Δεν γίνεται να μην ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και δεν ξέρουμε με τι ένταση να προπονηθούμε. Στην Ξάνθη 15.000 κόσμος αποθέωνε την ομάδα και δεν γίνεται να ταλαιπωρείται αυτός ο κόσμος. Πότε θα τελειώσει αυτή η διαδικασία; Όλα τώρα πάνε πίσω και είναι απαράδεκτα πράγματα. Αυτές οι προχειρότητες πρέπει να ληφθούν υπόψιν».
Για όσους θέλουν να περάσουν τον Ηρακλή:
« Ο Ηρακλής δεν έχει αγωνιστικά κανένα πρόβλημα. Πρέπει να… ψάξουν τον δεύτερο. Εμείς θα είμαστε σίγουρα πρώτοι γιατί έχουμε την καλύτερη και την πιο καθαρή ομάδα. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και αυτή είναι η φιλοσοφία του κ. Παπαθανασάκη. Θα γίνει μια εξυγίανση στην ομάδα και δεν υπάρχει πουθενά κανένα πρόβλημα».
Για την πιθανότητα να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα ο Παπαθανασάκης:
«Μπορεί να είναι στον Καναδά αλλά μαθαίνει τα πάντα. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και μακάρι να τον έχουμε κοντά μας. Αν υπάρχει η φυσική παρουσία του θα είναι ακόμα καλύτερο για τον Ηρακλή».
Για το ποια ομάδα θέλει πρώτη ως αντίπαλο:
«Ειλικρινά δεν φοβάμαι κανέναν. Ο καλός ο Ηρακλής δεν φοβάται κανέναν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: