Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Εδώ και τώρα αλλαγή!!

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

Φωνάζουμε για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην Ευρώπη ακόμα και στους αγώνες επιπέδου του Champions League γίνονται τρομερά πράγματα. Ο Ρικάρντο Καρβάλιο κάνει φάουλ στον Μοράτα εκτός περιοχής και ο Τσέχος διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Άδικο έχουν μετά όσοι φωνάζουν, ότι σπρώχνει την αγαπημένη του Γιουβέντους ο Μισέλ Πλατινί;

Ο Πλατινί, αυτός ο Χρόνης Εξαρχάκος, που πηγαίνει στην Μύκονο να κάνει διακοπές φιλοξενούμενος στη βίλα και το κότερο του Μαρινάκη για να μην ξοδέψει κανένα ευρώ, είναι ο Μποροβήλος της Ευρώπης. Εγώ που είμαι φυσιογνωμιστής, δεν τον γουστάρω μια από τότε που έκανε την λαδιά στον Λαριός  και πιστεύω ότι δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα σαν πρόεδρος της UEFA.

Ρε κολλημένε άντρα –συγνώμη εξωγήινε ήθελα να πω- το πρόβλημα μου δεν είναι το αν έσπρωξαν την Γιουβέντους τώρα, αλλά το ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν κανονισμοί στο ποδόσφαιρο γιατί δεν πάει άλλο. Είναι μεγάλη αμαρτία εν έτη 2015 να αφήνουμε απέξω από το ποδόσφαιρο την τεχνολογία και να μην μπορούν να δουν απλά πράγματα οι διαιτητές, που τα βλέπουμε όλοι στο ριπλέι.

Μόνο η τεχνολογία χρειάζεται; Δεν πρέπει να μεγαλώσουν οι εστίες να τις ψηλώσουν; Δεν είναι ώρα να υπάρχει το δίγκολο από τα 32 μέτρα, ώστε να βλέπουμε ποδοσφαιριστές να επιχειρούν σουτ από μακριά; Δεν πρέπει να καταργηθεί το οφσάιντ στην μικρή περιοχή και σε όλα τα στημένα; Δεν είναι ώρα να απαγορευτεί η επιστροφή της μπάλας στον τερματοφύλακα;

Σε αρκετά από αυτά που λες συμφωνώ 100% και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μοναδικός . Το θέμα μου είναι πως κάτι που το βλέπουμε όλοι ότι είναι άμεσα απαιτητό να αλλάξει, δεν το βλέπουν αυτοί που κρατούν στα χέρια τους την τύχη του ποδοσφαίρου. Όλες οι αλλαγές που γίνονται είναι μικρές και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να εφαρμοστούν.

Αν δεν πάει το ποδόσφαιρο στην Αμερική, να το πάρουν στα χέρια τους αυτοί οι γάτοι που έχουν φτιάξει το NBA, πολύ δύσκολα θα δεις αλλαγές. Οι μάγκες αυτοί ξέρουν πώς να πουλήσουν το ποιόν στις πλατιές μάζες και κυρίως πως να βοηθήσουν να μη χαθούν από το ποδόσφαιρο, παίκτες σαν τον Μέσι, τον Πελέ ,το Μαραντόνα και το Χατζηπαναγή.


Αδικο έχει;

Φωνάζει ο Σπύρος Παπαθανασάκης για την καθυστέρηση της έναρξης των playoff αλλά ποιος τον ακούει. Μετά τις κλήσεις μάλιστα σε απολογία από την διοργανώτρια αρχή για τα παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα και με την Λάρισα αρχίζουν και μπαίνουν ψήλοι στον κόρφο του για το τι μπορεί να περιμένει την ομάδα την επόμενη μέρα αφού τα έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι τον Ηρακλή δεν τον γουστάρουν δεν τον θέλουν γιατί είναι εκτός συστήματος. Είναι να μην φωνάζει ο άνθρωπος με αυτά που βλέπει; Το γράφω για μια ακόμη φορά ότι το πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα ανέβει κατηγορία αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Γιούργκεν Κλοπ

Η φετινή χρονιά της Ντόρτμουντ δεν είναι η καλύτερη δυνατή και στο φινάλε της έρχεται και η παραίτηση του Κλοπ από τον πάγκο της ομάδας. Το που θα πάει αν θα πάει και τι θα κάνει θα το δούμε το καλοκαίρι αλλά  είναι είδηση πάντως ότι φεύγει ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του. Ο Γερμανός προπονητής έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα με πολύ καλή παρουσία εδώ και μια επταετία ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει κλείσει το τηλέφωνο σε πολύ μεγάλες προτάσεις όταν ήταν στα πολύ πάνω του γιατί απλά στην καριέρα του δεν μίλησε ποτέ με καμία ομάδα για δουλειά πριν λήξει το συμβόλαιο του.


Είδος προς εξαφάνιση


ΚΟΚ Σκέψου αν αλλάξουν οι κανονισμοί τι ακόμα έχει να κάνει
ΡΑΠ Δε θα προλάβει γιατί θα αργήσουν πολύ


Ραπτόπουλος

Απαλλαγή
Τι σας λέγαμε πριν από λίγες μέρες ότι θα γίνει τις Κορέας και όχι του Κορέα ; Ούτε καν σε δίκη δεν καλούνται τον Μαρινάκη άσχετα βέβαια για τον αν μιλάμε για το πόρισμα Πούλιου το ίδιο είναι

Φίλοι
Οι φίλοι του όμως Μπέος και Κομπότης στον τάκο κανονικά και με το νόμο σύμφωνα με τον εισαγγελέα  αντίθετα Σπάθας και Γιάχος την έβγαλαν καθαρή. Και ο ΓΧ καθαρός για να είμαι άδικος…

Ξεκάρφωμα
Για τον Κομπότη και τον Μπέο πάντως μην τρελαίνεστε και πολύ γιατί όπως την βλέπω την όλη ιστορία και το πώς πήγε το πράμα με τα ονόματα περισσότερο μου μοιάζει ότι τους έβαλαν για ξεκάρφωμα και τίποτε άλλο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: