Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ορφανός: «Θα υπάρξουν πιέσεις» (audio)

Την πρόθεση του Σταύρου Κοντονή να προχωρήσει σε ευθεία σύγκρουση με τους ποδοσφαιρικούς φορείς σχολίασε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Ορφανός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του Κοντονή με την οποία να πάει σε ευθεία σύγκρουση με την UEFA και την FIFA: «Είναι μια επιλογή με την οποία καταργείται το αυτοδιοίκητο που την είχε στην σκέψη του ο κύριος Κοντονής. Το ερωτηματικό είναι πόσο θα τον στηρίξουν, έτσι ώστε να δείξουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν δέχεται  τα πράγματα που δεν θεωρεί σωστά. Μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά το δίδυμο των δυο θεσμών είναι μαζί. Παλιά η UEFA είχε άλλες απόψεις και το δεύτερο στοιχείο αναφέρεται ακριβώς στα σημεία στα οποία θεωρεί ότι δεν μπορεί να παρέμβει».

Για το αν υπάρχει ορατός κίνδυνος  να μην παίξουν στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες: «Κανονικά πρέπει να περιμένουμε τι  θα προκύψει από συνάντηση που θα γίνει στις 30 Απριλίου. Το θέμα είναι να παρθεί μια επιλογή στην οποία θα μπορέσει να αντέξει η κυβέρνηση. Υπάρχουν  πιέσεις που θα προέρχονται από τα συμφέροντα  που έχουν οι ομάδες. Όλοι που ενδιαφέρονται να είναι στην Ευρώπη θα αντισταθούν  σε αυτή την απόφαση. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα κάνει πολλά χρόνια να επανέλθει η χώρα μας στα υψηλά  κλιμάκια».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Ορφανός:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: