Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Δικαιώνεται ο Όστιν για την εθνική Αγγλίας!!

Κοντά στην πρώτη κλήση του στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας για τα επόμενα παιχνίδια, είναι ο Τσάρλι Όστιν που κάνει τα... αδύνατα – δυνατά με τη φανέλα της ΚΠΡ προκειμένου να τραβήξει το βλέμμα του Ρόι Χότζον!  
Το γεγονός πως ουδείς από τα «τρία λιοντάρια» ασχολήθηκε μαζί του για το πρόσφατο ματς με τη Λιθουανία στα προκριματικά του Euro 2016 και για το φιλικό με την Ιταλία παρά τις εμφανίσεις και τα γκολ με τους Ρέιντζερς, τον πίκρανε.
Ωστόσο, ενόψει Ιουνίου και των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο Όστιν φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον κοντά στην κλήση στο τμήμα των ανδρών!
Η ομάδα του Ρόι Χότζον αντιμετωπίζει στις 7/6 σε φιλικό παιχνίδι την Ιρλανδία και μια εβδομάδα αργότερα παίζει ξανά για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, απέναντι στη Σλοβενία.
Φυσικά, η ενδεχόμενη κλήση του έχει να κάνει και με την απουσία του Χάρι Κέιν που θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας για το Euro U-21 της Τσεχίας, φέτος το καλοκαίρι.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: