Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν γιατί νικήσαμε» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης και αναφέρθηκε στην υπόθεση «Koriopolis».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εις βάρος του κατηγορίες: «Είναι μια υπόθεση από το 2011. Υπάρχει μια συνομιλία δύο ανθρώπων για το παιχνίδι της Επανομής που ήμουν προπονητής, μέσα στην Κρανούλα που κερδίσαμε με 3-1 και μετά από δύο εβδομάδες πανηγυρίσαμε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, κληθήκαμε εγώ, ο κ. Μπαλασάς και ο πρόεδρος και ο προπονητής της Κρανούλας, δώσαμε τις εξηγήσεις στον αθλητικό δικαστή και αθωωθήκαμε. Το 2012 κληθήκαμε και καταθέσαμε στον ανακριτή και από και μέρα δεν μας ενόχλησε κανένας και θεωρήσαμε πως τελείωσε το θέμα».

Για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας: «Ο Τσακογιάννης και ο πρόεδρος της Σκύδρας μιλούσαν στο τηλέφωνο και συζητούσαν για το ματς. Πως εμείς το θέλουμε, οι άλλοι είναι αδιάφοροι κλπ».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Είμαστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε στο παιχνίδι. Προετοιμάσαμε την ομάδα για να κερδίσει, κέρδισε και μετά από λίγες ημέρες ανέβηκε κατηγορία. Δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι πως το θέμα θα λήξει. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε απέναντι σε μια ομάδα που είχαμε κακές σχέσεις γιατί την προηγούμενη χρονιά χάσαμε εκεί την άνοδο».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Αλέκος Βοσνιάδης:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: