Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Αποθέωσε Πίρλο και Μπουφόν ο Φεράρα!!

Την άποψή του ότι ο Πίρλο και ο Μπουφόν μπορούν να οδηγήσουν την Γιουβέντους στον τελικό του Champions League εξέφρασε ο Τσίρο Φεράρα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο Ιταλούς.

Αποθέωσε Πίρλο και Μπουφόν ο Φεράρα!
Ικανοί να οδηγήσουν τη Γιουβέντους μέχρι τον τελικό του Champions League είναι οι Αντρέα Πίρλο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με τον Τσίρο Φεράρα.

Ο 48χρονος Ιταλός, ο οποίος έχει περάσει από τους «μπιανκονέρι» τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο συμπατριώτες του, τονίζοντας ότι οι δυο τους μπορούν να οδηγήσουν μακριά την ομάδα τους.

«Ο Πίρλο και ο Μπουφόν μπορούν να οδηγήσουν την Γιουβέντους στον τελικό. Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος, όμως ο δρόμος είναι μακρύς και ξεκινάει από τη ρεβάνς με τη Μονακό. Αντικειμενικά, θα είναι δύσκολο να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως, σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, τα πάντα μπορούν να κριθούν σε μία στιγμή», ήταν τα λόγια του άλλοτε αμυντικού της «Γηραιάς Κυρίας», ο οποίος στη συνέχεια αποθέωσε τους δύο άσους των πρωταθλητών Ιταλίας.

«Μιλάμε για δύο παίκτες φαινόμενα, οι οποίοι έχουν μοναδική εμπειρία. Έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Ιταλία. Είναι πρωταθλητές. Γι' αυτούς η ηλικία δεν παίζει ρόλο καθώς είχαν την τύχη να μην αντιμετωπίσουν σοβαρούς τραυματισμούς και να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο για σχεδόν 20 χρόνια», είπε ο πρώην Ιταλός διεθνής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: