Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο Κλοπ, ο Βενγκέρ και το... τσίρκο!!

Ένα... «γελοίο τσίρκο» χαρακτήρισε ο Αρσέν Βενγκερ την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Πρέμιερ Λιγκ, από τη στιγμή που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ντόρτμουντ το μεσημέρι της Τετάρτης. Εμφανής η ενόχληση του τεχνικού της Άρσεναλ.
Μετά την ανακοίνωση την αποχώρησής του από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι, το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ αποτελεί πρώτη είδηση σε όλα τα βρετανικά ΜΜΕ αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που πιθανότατα θα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στο πλαίσιο λοιπόν της συνέντευξης Τύπου ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στη Ρέντινγκ, ο Αρσέν Βενγκέρ ερωτήθηκε αναφορικά με το αν θα ήθελε να δει τον Γερμανό τεχνικό στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Η απάντηση του Αλσατού κόουτς ήταν... αφοπλιστική και απόλυτα ξεκάθαρη για να καταλάβει κανείς πως αντιμετωπιζει ο ίδιος την όλη κατάσταση γύρω από το όνομα του Κλοπ.
«Δεν είμαι μάνατζερ για να διορίζω προπονητές. Βρίσκω αυτό το τσίρκο λίγο γελοίο, ειλικρινά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: