Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Έρχονται καλύτερες μέρες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης και μίλησε για το Δ.Σ της και την συνέχεια της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το Δ.Σ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Βρέθηκε το 55% του κόσμου στο Δ.Σ αλλά δεν ήταν και πολύ σημαντική η κατάσταση. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και όλα πέρασαν χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, δεν υπάρχει πρόβλημα με κανέναν αθλητή εκτός ενός που του έχω καταχωρηθεί το 70%. Ο μόνος που μας δημιουργεί πρόβλημα είναι ο κ. Κούβελας. Έχουν εκχωρηθεί τα εναπομείναντα 30 χιλιάρικα μέσα από τηλεοπτικά δικαιώματα και δεν ξέρουμε γιατί δημιουργεί προβλήματα. Οι νομικοί μας σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Είχα την καλύτερη εντύπωση για τον παίκτη όμως έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του προς τον ΠΑΟΚ. Τα λεφτά έχουν εκχωρηθεί εγγυημένα και δεν ξέρω τι συμβαίνει».
Για το αν περιμένουν την κίνηση Σαββίδη:
«Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές αλλά αυτό εξαρτάται από τον ίδιο. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και όποτε χρειαστούμε κάτι χτυπάμε την πόρτα του και είναι εδώ. Εμπιστεύεται την διοίκηση αυτή, είναι δίπλα μας και αγαπάει το σωματείο».
Για το θέμα ΜακΓκραθ:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ποτέ δεν μίλησε ούτε με τον μάνατζερ ούτε με τον παίκτη και δεν ενδιαφερθήκαμε ούτε για κάποιον άλλο παίκτη. Κοιτάμε μονάχα την οικονομική εξυγίανση. Ο κ. Μάνος Μαλελής είναι πολύ μεγάλος ΠΑΟΚτσής και πήρε την πρωτοβουλία μόνος του για τον ΜακΓκραθ, φυσικά με την δική μας έγκριση. Το θέμα είναι καθαρά δικό του όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Η ΚΑΕ έχει να πληρώνει το δημόσιο και το άρθρο 99 και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει το σωματείο».
Για την χημεία που υπάρχει στην διοίκηση του ΠΑΟΚ:
«Η χημεία όλων αυτών των παραγόντων είναι μεγάλη. Όλοι ξέρουν τον χώρο, είναι ΠΑΟΚτσήδες, ενωμένοι και βάζουμε στην άκρη τον ανταγωνισμό. Καθόμαστε όλοι μαζί και συζητάμε τι είναι καλό για τον ΠΑΟΚ, όχι για τον εαυτό μας. Όλοι θέλουμε ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί τίτλους αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να καταστρέψουμε αυτό που κάνουμε. Έρχονται καλύτερες μέρες και είναι κοντά».
Για τα χρήματα που χρωστάει ο ΠΑΟΚ:
«Το βασικό νούμερο που ο ΠΑΟΚ χρωστάει αλλά είναι όλα διακανονισμένα είναι περίπου, 2.500.000 ευρώ. Αν ο ΠΑΟΚ πληρώσει αυτά τα χρήματα αύριο είναι καθαρός. Αυτά τα χρήματα ήταν κοντά στα 5.000.000 ευρώ και με τον καιρό και την υπομονή κατέβηκαν τόσο. Είμαι πολύ σίγουρος πως έρχονται καλύτεροι καιροί».
Για τον Ιβάν Σαββίδη:
«Ο Θεός μας τον έστειλε αυτόν τον άνθρωπο και δεν θέλω να πω αυτή την στιγμή κάποια πράγματα. Έχει κάνει πολλά θετικά για το σωματείο που δεν είναι γνωστά και κάποια στιγμή θα ειπωθούν. Δεν γίνεται πάντως να αμφισβητούμε ανθρώπους που έχουν σώσει το σωματείο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: