Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Χατζάρας: «Η Βέροια δείχνει ότι κάνει μια στροφή» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας και αναφέρθηκε στη συμφωνία της Βέροιας με τους Ζήση Βρύζα και Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που δείχνει είναι μια αστροφή που κάνει η ομάδα. Γνωστό είναι ότι η Βέροια ήταν εκεί που ήταν. Δεν το λέω με κακία ότι  ήταν με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι διακυβεύεται στο ελληνικό  ποδόσφαιρο. Όλες οι μικρές ομάδες θέλουν να είναι δορυφόροι τον μεγάλων, αυτή είναι η κατάντια  του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες δείχνουν ότι έχουν αδυναμία  και θέλουν να στηριχτούν με πατερίτσες όμως αυτό είναι λάθος. Η κάθε ομάδα πρέπει να στηρίζεται στις δυνατότητές της. Φανταστείτε τον ΠΑΟΚ να ήταν δορυφόρος του Ολυμπιακού πώς θα αισθανόμασταν όλοι;»

Για το αν δημιουργούνται υψηλές προσδοκίες:  «Επειδή ζω στην Βέροια βλέπω ότι η ομάδα δεν έχει μεγάλη δυναμική. Εδώ οι περισσότεροι είναι Παοκτσήδες. Όταν παίζει ο ΠΑΟΚ  βλέπουν όλοι τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι πολύ μεγάλο μειονέκτημα  για μια ομάδα που θέλει να έχει στόχο την Ευρώπη. Εύχομαι στα παιδιά αν έρθουν να έχουν πλήρη επιτυχία και να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Χατζάρας:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: