Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Βενγκέρ: «Χαζό να υποτιμήσουμε τη Ρέντινγκ»

Για την ανάγκη να παρουσιαστεί η Άρσεναλ με την πρέπουσα σοβαρότητα και να μην υπολογίσει το γεγονός πως η Ρέντινγκ παίζει στην Τσάμπιονσιπ, μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου με τους «royals», το προσεχές Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ».  
Ο Αλσατός κόουτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι έπειτα από το οποίο θα μπορεί, εφόσον φυσικά προκριθεί, να διεκδικήσει η ομάδα του το δεύτερο σερί Κύπελλο μετά την περσινή επιτυχία και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η Ρέντινγκ έχει αρκετούς παίκτες με εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ, είναι αποτελεσματική ομάδα και έχει την ικανότητα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας επειδή απλά και μόνο παίζει στην Τσάμπιονσιπ. Δεν θα ήταν καθόλου έξυπνο αυτό από μέρους μας και θέλουμε να παίξουμε σοβαρά για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε να διεκδικήσουμε το δεύτερο σερί Κύπελλο».
Ερωτηθείς για τον προπονητή της Ρέντινγκ, Στιβ Κλαρκ που έχει εμπειρία και από την Πρέμιερ, υποστήριξε: «Έχει εμπειρία ο Στιβ και ξέρει πράγματα και καταστάσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμάσει κατάλληλα τη Ρέντινγκ για το ματς».
Για την ομάδα του και το γεγονός πως έχει καταφέρει να κάνει το 8x8 στην Πρέμιερ Λιγκ, υποστήριξε:
«Έχουμε ένα ρόστερ που απαρτίζεται από 24 ποδοσφαιριστές, ενώ έχουμε παραχωρήσει και αρκετούς δανεικούς. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε την πορεία μας στο σωστό δρόμο, ακολουθώντας τη σωστή κατεύθυνση για το μέλλον της ομάδας. Γνωρίζουμε πλέον ο ένας τον άλλον πολύ καλύτερα και έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε καλύτερα στατιστικά από πέρυσι και δείχνουμε ότι έχουμε μάθει...».
Επί του αγωνιστικού για τον ημιτελικό αρκέστηκε να επιβεβαιώσει για τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια μιλώντας για την βελτίωση του Βόιτσιεχ Σέζνι: «Ο Σέζνι θα είναι στην εστία το Σάββατο. Ήταν πολύ καλός κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά και θα παραμείνει στη θέση του» ήταν το σχόλιό του, ενώ, δεν απέφυγε την ερώτηση για τον Θίο Γουόλκοτ και τις προγραμματισμένες συζητήσεις για το θέμα του συμβολαίου του από την επόμενη εβδομάδα:
«Κάθε εβδομάδα εμφανίζεται και καλύτερος και είμαι σίγουρός ότι στο μέλλον θα βοηθήσει πολύ. Τον θέλουμε μαζί μας και για τα επόμενα χρόνια».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: