Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Αστρονομική πρόταση για Μέσι!! (vid)

Μία προσφορά έκπληξη παραδόθηκε στον Αργεντινό σούπερ σταρ, με την Ατλέτικο Θέρο να του δίνει 2.000 ευρώ ετησίως για να παρατήσει τη Μπαρτσελόνα.
Με κάθε επισημότητα παραδόθηκε χέρι με χέρι στον Λιονέλ Μέσι η πρόταση ομάδας για να τον αποκτήσει. Φυσικά δεν πρόκειται για τη Μάντσεστερ Σίτι, την Τσέλσι, την Παρί ή κάποια άλλη ομάδα με πολλά χρήματα. Εκείνη που τον θέλει διακαώς είναι η Ατλέτικο Θέρο. Πρόκειται για σύλλογο από την Ουρουγουάη (σ.σ.: από εκεί ξεπήδησε και ο Ντιέγο Γκοδίν της Ατλέτικο Μαδρίτης) και δίνει στον Αργεντινό για να αφήσει τη Μπαρτσελόνα, 75.000 πέσος Ουρουγουάης, δηλαδή 2.000 ευρώ ετησίως.
Την πρόταση μετέφερε ο γνωστός στην πατρίδα του κωμικός, Ράφα Κοτέλο, ο οποίος ΄'εβγαλε και τη σχετική φωτογραφία με τον Μέσι, δίνοντας του μάλιστα προθεσμία: «Να το έχεις σκεφτεί μέσα σε τρεις μήνες», του είπε, με τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα να μην αρνείται σε πρώτο χρόνο: «Θα έχεις την απάντηση μου όταν τελειώσει το Champions League!». Ο Κοτέλο πάντως ετοιμάζεται να κάνει αντίστοιχη προσφορά και στον συμπατριώτη του, Λουίς Σουάρες. Ατλέτικο Θέρο λοιπόν η υπερδύναμη που έρχεται στο ποδόσφαιρο...



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: