Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Το καρμπόν 3-0 κι η κατάθεση για Καφέ!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος παρατηρεί δύο πράγματα στο blog του στο gazzetta για το…περιβόητο Ολυμπιακός-Βέροια. 
Ακούμε πολλά και διάφορα για το προ 2,5 ετών Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, στο οποίο να υπενθυμίσω ότι το σκορ ήταν 1-0 ως το 86’, οπότε και με αυστηρό πέναλτι έγινε το 2-0.
Παρεμπιπτόντως, να σας θυμίσω ότι και το φετινό Ολυμπιακός-Βέροια, τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, με 3-0 τελείωσε. Και το σκορ ήταν 1-0 ως το 88’! Τότε έκανε ο Μπενίτες το 2-0. Και στις καθυστερήσεις ο Κασάμι το 3-0. Καρμπόν ήταν το ματς, με εκείνο του Γενάρη του 2013.
Δηλαδή, κι αυτό ήταν…περίεργο; Με Καρυπίδη στην ηγεσία της Βέροιας (από το καλοκαίρι, όπως διάβασα ότι ο ίδιος δήλωσε τη Δευτέρα στην τηλεόραση). Όχι δηλαδή με Αρβανιτίδη. Χωρίς Καλαϊτζίδη στον πάγκο, αλλά με Ισπανό τεχνικό. Και χωρίς Γεωργέα κλπ, κλπ.
Απλά το λέω για να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα.
Και επειδή είδα μέσα από ένα βίντεο την κατάθεση του Γεωργέα, στέκομαι σε ένα σημείο. Εκεί που λέει για τον Καφέ, πως «φαινόταν ότι δεν είχε συμφωνήσει με την εντολή του Αρβανιτίδη και ουσιαστικά δεν συμμετείχε στο ματς», στο β΄ ημίχρονο.
Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να κρίνω την ένορκη κατάθεση του Γεωργέα. Απλά βλέποντας τα στιγμιότυπα του αγώνα εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xwixoo_ oλυμπιακός-βέροια-3-0-hl_sport) μπορεί κάποιος να παρατηρήσει, στο 1’30, σε σχέση με τον Καφέ του β΄ημιχρόνου, που «ουσιαστικά δεν συμμετείχε στο ματς», ότι έσωσε βέβαιο γκολ στο 50’ διώχνοντας την μπάλα επί της γραμμής της εστίας σε γύρισμα του Μήτρογλου. Με αστραπιαία επέμβαση…
Έχει δε για εμένα μεγάλη σημασία ότι ο Καφές διαψεύδει κατηγορηματικά όποιους κατέθεσαν ότι ζήτησε αλλαγή λόγω των όσων έγιναν η, υποτίθεται πως έγιναν στο ημίχρονο. Γιατί ο Καφές δεν είπε μόνο ότι δεν «ξέρει και δεν άκουσε τίποτα» για τα περί διοικητικής παρέμβασης στο ημίχρονο εκείνου του ματς. Είπε και το άλλο, ξεκάθαρα: ότι ζήτησε αλλαγή λόγω τραυματισμού.
Για όποιον δεν το πιστεύει; Δεν έπαιξε στα αμέσως επόμενα δύο ματς της Βέροιας, μετά το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0. Ούτε στο Πανιώνιος-Βέροια 1-1, ούτε στο Βέροια-Ξάνθη 2-1…

*Πηγή: gazzeta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: