Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει»

Να βγουν στο παρκέ όλα όσα έχουν σχεδιάσει ευχήθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Μαδρίτη.

«Να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει»
Με την ευχή να βγουν στο παρκέ στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όλα όσα έχουν σχεδιάσει στις τελευταίες προπονήσεις αναχώρησε ο Ολυμπιακός για την Ισπανία.

Αυτή ήταν η… θέση του Γιάννη Σφαιρόπουλου σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής των ερυθρολεύκων για την Μαδρίτη.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ. Παίζουμε με μια ομάδας η οποία πάει στο F4 με το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής των ερυθρολεύκων και συνέχισε:

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Πάμε να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πάει στη Μαδρίτη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα…

«Είναι σημαντικό που έχουμε όλο το ρόστερ στη διάθεσή μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε πλήρες ρόστερ και αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό. Με ενδιαφέρει η ομάδα μας και όχι τι λένε οι άλλοι. Εάν κάποιος λέει ότι είναι φαβορί ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Η μια ομάδα έχει χάσει τρεις φορές και η άλλη επτά. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: