Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Σλούκας: «Φαβορί η ΤΣΣΚΑ»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το φαβορί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι… διψασμένοι λόγω του περσινού αποκλεισμού, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: «Φαβορί η ΤΣΣΚΑ»
Στη… δίψα του Ολυμπιακού για το Final 4 της Μαδρίτης, λόγω του περσινού αποκλεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας ενόψει του ημιτελικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είναι ένα παιχνίδι με μοιρασμένες πιθανότητες και για τις δύο ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία δυνατή ομάδα, με πλήρες ρόστερ. Μπορούμε να την πούμε φαβορί, αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάμε στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και συμπλήρωσε αναφορικά με την ΤΣΣΚΑ:

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια είναι στα Final 4. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρώπης, με μεγάλη εμπειρία».

Για το τι θέλει ο Ολυμπιακός στο Final 4: «Μακάρι όλα τα παιδιά να είναι σε καλή κατάσταση. Μπορεί να χρειάζεται και η τύχη, αλλά όλοι θα παλέψουμε για το καλύτερο και πάνω από όλα η ομάδα».

Για το φετινό Final 4: «Είναι διαφορετικό. Είμαι ένα χρόνο πιο έμπειρος. Πέρυσι η ομάδα δεν κατάφερε να πάει στο Final 4, αλλά είναι διψασμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: