Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια του Σαββίδη» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Απόστολος Οικονομίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που έγινε αποτελεί το έναυσμα για μια νέα αρχή ώστε να γίνουν πολλά πράγματα. Είμαι χαρούμενος γιατί πλέον δεν υπάρχει κάτι που να τον εμποδίζει ώστε να κάνει τα σχέδιά του και να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει ο κόσμος. Του αξίζουν συγχαρητήρια, αν και ήταν υποχρέωσή του, βέβαια. Η προοπτική που ανοίγεται στον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη».

Για το ύψος του ποσού: «Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό ποσό και το πιο σημαντικό είναι πως με αυτό το ποσό ο ΠΑΟΚ αποδεσμεύεται και απελευθερώνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός πλέον. Από εκεί και πέρα, ο δρόμος και η διαχείριση που θα γίνουν πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην δημιουργηθούν ποτέ ξανά τέτοια χρέη. Γιατί ας μην ξεχνάμε, τα χρέη αυτά δημιουργήθηκαν από πρώην  μεγαλομετόχους. Τα μηνύματα της κίνησης πέραν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι και μηνύματα προς την κοινωνία και θα βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας».

Για το αν η κίνηση αυτή αποτελεί και απάντηση προς όλους όσους έλεγαν ότι θα φύγει: «Τα άκουγα κι εγώ, αλλά ποτέ δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα συνέβαινε. Το ήξερε για τα χρέη από τότε που πήρε τις μετοχές ότι έπρεπε να τακτοποιηθούν. Το είχε πει από την αρχή κιόλας: ''Δώστε μου το πρωτογενές κεφάλαιο, να πληρώσω και να καθαρίσω τον ΠΑΟΚ''. Ευθύνη για την διόγκωση του χρέους είχε και η Πολιτεία».

Για την επόμενη μέρα: «Αν μη τι άλλο πρέπει να έμαθε από τα λάθη του. Θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι γίνει αν δεν επιλέξει τους σωστούς ανθρώπους για να διαχειριστούν τον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσουν την ομάδα που ονειρεύεται ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική επαφή με τον Σαββίδη, αλλά παρακολουθώ τις κινήσεις του. Δεν είναι κανένας τυχαίος που πετάει εκατομμύρια από εδώ και από εκεί. Δεν ξέρω τον χαρακτήρα του, αλλά μου δίνει την αίσθηση πως έχει σχέδια. Πιστεύω πως έχει μάθει από τα λάθη του και θα κάνει αυτά που πρέπει. Ας περιμένουμε και ας αγκαλιάσουμε την προσπάθειά του».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Οικονομίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: