Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο Αρης και ο… κιμπάρης!!

Φαγώθηκες με τον κόσμο του Άρη και το πώς πανηγύρισε το γκολ στον αγώνα με την Καβάλα. Όταν χάνεις ένα σωρό ευκαιρίες και περνάς αυτά που περνάνε, λογικό είναι στο γκολ να βγαίνει όλη η ένταση που έχουν όχι μόνο στην διάρκεια του αγώνα, αλλά όλο αυτό το διάστημα. Τι ήθελες δηλαδή εξωγήινε, να χειροκροτήσουν όπως  στο θέατρο;

Για τον Άρη Θεσσαλονίκης μιλάμε έτσι, όχι για τον Άρη Καβαλαρίου; Τι πανηγυρίσανε, το ότι βγαίνουν σίγουρα δεύτεροι και περιμένουν μη τυχόν και παίξουν μπαράζ με τον Καραϊσκάκη για την Β Εθνική; Ακόμα και αν ήταν έτσι, γιατί δεν έκατσαν στην άμυνα να κρατήσουν το 0-0, από την στιγμή που γνώριζαν ότι ο Πανσεραικός νίκησε;

Γιατί όσο ζω ελπίζω φαλακροκόρακα και μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα, αυτό το γκολ τους κράτησε ζωντανούς. Όπως η Δόξα του Παντζιαρά νίκησε τον Άρη, μπορεί να πάει να χαλάσει τη γιορτή στις Σέρρες, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι δύσκολο, μοιάζει απίθανό, αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι ένα σενάριο από αυτά που παίζουν για την τελευταία αγωνιστική.

Πιο εύκολο θα χάσει το ίδιο γκολ ο Κανούλας στο επόμενο παιχνίδι, παρά θα πάει η Δράμα να πάρει αποτέλεσμα στις Σέρρες. Η μια ομάδα όπου πάει έχει μαζί της και ακανέδες σαν καλή μουσαφίρισσα που είναι και η άλλη θέλει με μπούλινγκ και τραμπούκο να πάρει τα παιχνίδια και να ανέβει κατηγορία.

Και τι είναι το γήπεδο ρε Κώστα, εκκλησία ; Ο ποδοσφαιριστής θα ακούσει και τα μπινελίκια του, τα Γαλλικά του που λέμε και θα πρέπει να έχει τα αυτιά του κλειστά. Τι παραμύθια είναι αυτά που μου λέτε για μπούλινγκ το τελευταίο διάστημα, δε το κατάλαβα; Αυτή η έκφραση βγήκε για αυτό που γίνεται μεταξύ των παιδιών και όχι κατά των ποδοσφαιριστών.


Αγόρι μου καλό, οι σημερινοί ποδοσφαιριστές είναι μεγαλωμένοι με βούτυρο και μαρμελάδα και κλαίνε άδαρτοι. Όποιος δεν έπαιξε στα Κύμινα, στα Μάλγαρα, στα Βασιλικά, στην Μηχανιώνα, την Επανομή, στο Χρυσό  να δει τι εστί βερίκοκο με τον κόσμο έτοιμο να σε φάει ζωντανό, όταν οι άνθρωποι του Νεάντερνταλ μπροστά τους έμοιαζαν πολιτισμένοι, δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει τραμπούκο στο ποδόσφαιρο.

Εξωγήινος

Δε δέχεται με τίποτα ο εξωγήινος ότι έχασε το στοίχημα και είναι υποχρεωμένος να βγει στην πλατεία Αριστοτέλους με ψηλοτάκουνες γόβες και ζαρτιέρες αφού όπως λέει τα χρέη δεν τα πλήρωσε ο Σαββίδης αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όχι Γιάννης Γιαννάκης δηλαδή. Σε ποιον ανήκει φαλακροκόρακα, κουρού με χέρια, η ΠΑΕ; Σε εμένα, σε εσένα, η έχει μεγαλομέτοχο με βούλα και υπογραφή που ονομάζεται Ιβάν Σαββίδης; Αλλά δεν μπορώ να σε κράξω περισσότερο, σουπιά, για έναν πολύ σοβαρό λόγο. Δεν είδα ακόμη τον κόσμο της ομάδας να στηρίζει και να αποθεώνει τον άνθρωπο ο οποίος γύρισε την πιο σημαντική σελίδα της ιστορίας του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια

Πάουλο Ντιμπάλα

Όποιος παρακολουθεί ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ειδικότερα το ιταλικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να μην έχει παρακολουθήσει το μικρό μάγο από την Αργεντινή Πάουλο Ντιμπάλα που είναι 21 ετών, με τη φανέλα της Παλέρμο. Με διψήφιο αριθμό γκολ, με πάρα πολλές ασιστ για γκολ, μόνο απαρατήρητος δεν έχει περάσει και απασχόλησε τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους που πάλεψαν για να το αποκτήσουν. Νικήτρια στη μάχη βγήκε η «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, η Γιουβέντους, η οποία τον απέκτησε σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ. Στα δικά μου μάτια η πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε την μεταγραφή της χρονιάς.

Τι έχασε ο άνθρωπος; 
KOK Αυτό που έχασε μου θύμισε τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς
ΡΛέει ότι έχασε λόγο μπούλινγκ. Φαντάσου άμα το έβαζε τι θα γινόταν;

Ραπτόπουλος

Τσαρούχας
Αυτός ο Κώστας Τσαρούχας πρέπει να ζει στην πλανήτη Δία. Δεν κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός άνοιξε αυτή την ιστορία με την Βέροια, επειδή τον απάτησε με τον ΠΑΟΚ; Και πάει να αντιπαρατεθεί με την γάτα τον Μητρόπουλο, αυτόν που μας παρουσίαζε ως σωσία του ΠΑΟΚ, τον Καμπάνη.

Παντζιαράς
Ο Παντζιαράς το παιχνίδι δε το δίνει και από ότι μαθαίνω έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που τους «καθάρισε» ο σημερινός προπονητής της ομάδας των Σερρών και θέλουν να πάρουν την δική τους εκδίκηση και να μη τον δούνε να προοδεύει.

Απέναντι
Είδε κάμερα και την ερωτεύτηκε ο απέναντι, τρομερά πράγματα. Ποιος; Αυτός που μας έλεγε ότι εγώ δεν πάω σε εκπομπή του Ολυμπιακού. Αυτός που φώναζε ότι δεν καταδέχεται να ασχοληθεί με αυτό το κανάλι. Και μετά λέει εμένα κολοτούμπα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: