Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Ο μεγαλύτερος ευεργέτης ο Σαββίδης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το πρώην μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, ο Ανδρέας Μανδρίνος και μίλησε για την νέα εποχή του «Δικεφάλου» με την αποπληρωμή των χρεών.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είναι μια καινούρια εποχή για τον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα και η εταιρεία είχε φτάσει κοντά στην πτώχευση. Ευτυχώς ήρθε ο επενδυτής και έσωσε ην ομάδα».
Για την αξιοπιστία της κυβέρνησης:
«Υποσχέσεις υπήρχαν πολλά χρόνια όμως από αυτή την κυβέρνηση έγιναν πράξεις. Αυτό πρέπει να το θυμόμαστε».
Για τις δυνατότητες που υπάρχουν σε μια καθαρή εταιρεία:
«Σε μια καθαρή εταιρία μπορεί να μπει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα βάρος, ακόμα και η οικογένεια του. Ο γιος του δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και για αυτό περίμενε να τον βάλει. Επιπλέον, ότι και να δημιουργηθεί από εδώ και πέρα βαραίνει τον μεγαλομέτοχο και το συμβούλιο. Ότι δημιουργηθεί θα μείνει σε βάρος των ατόμων. Όταν θα παραδοθεί η εταιρεία η ομάδα θα είναι καθαρή. Σε μια καθαρή εταιρεία αλλιώς προγραμματίζεις όταν ξέρεις πως δεν θα σου εμφανιστεί τίποτα».
Για τα χρήματα που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης:
«Αυτά τα τρία χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης επένδυσε και έχασε κάποια χρήματα. Σίγουρα έχει αντλήσει κάποια συμπεράσματα και ελπίζω να διορθωθούν κάποια πράγματα και να κατορθώσει να φέρει και τον κόσμο κοντά. Ο κόσμος έρχεται κοντά με τις πράξεις και όχι με λόγια. Έχω την αίσθηση πως ένα μεγάλο μέρος του κόσμου θα επιστρέψει. Έχω έναν κύκλο ανθρώπων που ξέρω πως θα συμπεριφερθούν».
Για το αν θεωρείται ευεργέτης του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης:
«Πάρα πολλοί έχουν ευεργετήσει στον ΠΑΟΚ αλλά ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο μεγαλύτερος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: