Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Ανυπομονώ να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Φτιαγμένος με την προοπτική του Παναθηναϊκού έφτασε στην Αθήνα ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός τόνισε ότι ξέρει πολύ καλά πού ήρθε και δήλωσε ανυπόμονος να παίξει μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού».

«Ανυπομονώ να παίξω στον Παναθηναϊκό»
Με πλήρη συναίσθηση του πού έρχεται και γεμάτος όρεξη για δουλειά έφτασε στην Αθήνα ο Ρόμπιν Λουντ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απ’ τις πρώτες του κιόλας δηλώσεις έδειξε ενθουσιασμένος.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ήρθα στο σωστό μέρος», είπε αρχικά. Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «έχω μιλήσει με τον Κόλκα και μου έχει πει τα καλύτερα», κατέληξε: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν ξέρω ακόμα πόσα ματς θα παίξω με την Ελσίνκι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουντ συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του και πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού οι Λεωνίδας Βόκολος και Νικόλας Βασιλαράς.

Μετά την άφιξή του, δε, κατευθύνθηκε προς το Κορωπί για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της καινούργιας του ομάδας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: