Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κούπα για τη σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο!!

Η ομάδα Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο κατέκτησε το τρόπαιο στο φημισμένο τουρνουά "Novi Jaguar Invitational" του Μίσιγκαν.  
Σημαντική διάκριση για την Κ-14 της σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο στο τουρνουά "Novi Jaguar Invitational" του Μίσιγκαν.
Το δελτίο Τύπου των «ερυθρόλευκων»:
«Με έξι ομάδες συμμετείχε η Σχολή του Ολυμπιακού από το Σικάγο στο φημισμένο τουρνουά "Novi Jaguar Invitational" του Μίσιγκαν κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και μια κούπα! Οι ομάδες μας ταξίδεψαν 4,5 μακριά από το Σικάγο έφτασαν κοντά στο Ντιτρόϊτ και γύρισαν γεμάτες εμπειρίες και μετάλλια στην έδρα τους. 
Η ομάδα Κ-14 της Σχολής μας έγραψε ιστορία στο τουρνουά κερδίζοντας την κούπα! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο και φτάνοντας στον τελικό κέρδισαν με 2-0 τους Michigan Jaguars. Η Κ-12 έφτασε στον τελικό αλλά ηττήθηκε με 7-1 από τους Crew Juniors ενώ η Κ-15 πηγε στον τελικό και έχασε με 4-2 στα πέναλτι από την CSA Impact. H K-18 ηττήθηκε και αυτή στον τελικό με 2-1 στην παράταση από τους Grand Rapids. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες μας για την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και για την εικόνα τους εκτός γηπέδων!»

*Πηγή: gazzeta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: