Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Η «φανέλα των τίτλων» στο ARIS LEGEND STORE!!

Την πιο βαριά φανέλα στην ιστορία του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν από σήμερα οι φίλαθλοι του Άρη.

Η ΚΑΕ Άρης παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook μια συλλεκτική φάνελα που κουβαλά πάνω της τους 21 τίτλους της ομάδας, την οποία οι φίλοι των «κιτρίνων» θα μπορούν να την κάνουν δική τους στο «ARIS LEGEND STORE».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από σήμερα Τετάρτη (13/5), ανήμερα της πρώτης μάχης του ΑΡΗ με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τίθεται προς διάθεση στο ARIS LEGEND STORE για τους φιλάθλους της ομάδας μας η «φανέλα των τίτλων»!

Πρόκειται για μία φανέλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον κόσμο του Αρη, με τα λάβαρα των 21 τίτλων της ομάδας μπάσκετ να την κοσμούν. Για χάρη του κόσμου, την… πρόβα έκαναν ο Τόρεϊ Τόμας, ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο ΛαΜάρκους Ριντ, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Άντριου Νέιμικ, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη δυνατότητα που δίνεται στον κόσμο να προμηθευτεί τη «φανέλα των τίτλων».

Οι φίλαθλοι του Αρη θα έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν τον αριθμό και το όνομα που επιθυμούν στη φανέλα, ώστε να νιώσουν ακόμα περισσότερο μέλη της οικογένειας του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Το ARIS LEGEND STORE είναι ανοιχτό σήμερα Τετάρτη από τις 12μ.μ. έως και μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

* Περισσότερες φωτογραφίες με τη «φανέλα των τίτλων» στη σελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο facebook».

Δεν υπάρχουν σχόλια: