Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Χριάπα: «Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης»

Ο Βίκτορ Χριάπα ξεκαθαρίζει πως ο περιορισμός του Σπανούλη δεν αρκεί στην ΤΣΣΚΑ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού.

Χριάπα: «Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης»
Ο Βίκτορ Χριάπα είναι αρκετά έμπειρος για να γνωρίζει πως στην ΤΣΣΚΑ δεν αρκεί η εξουδετέρωση του Βασίλη Σπανούλη για να νικήσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της Παρασκευής.

«Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης. Άλλωστε απουσίαζε από το μεταξύ μας παιχνίδι στη Μόσχα και η ομάδα του είχε αξιοπρεπή εικόνα χάνοντας στο τέλος. Υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες, όπως ο Πρίντεζης και ο Ντάρντεν. Άρα δεν μπορούμε να πούμε πως αν περιορίσουμε έναν παίκτη, ο Ολυμπιακός θα χάσει», τόνισε ο φόργουορντ της ρωσικής ομάδας.

Πάντως για το στόχο είναι ξεκάθαρος. «Θέλω τον τίτλο στη Μαδρίτη, όπως τα καταφέραμε και το 2008. Γι’ αυτό πάμε εκεί. Όμως όπως έχει διδάξει η εμπειρία, δεν νικά πάντα ο καλύτερος. Το είδαμε και πέρσι, που το πήρε η Μακάμπι και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ παραδέχτηκε πως αν δεν υπήρχε αυτή η μορφή στη διοργάνωση, δύσκολα θα το έπαιρνε η ομάδα του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: