Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Πήρε «τζούρα» Παναθηναϊκού ο Λοντ!

Μια πρώτη… βόλτα στο Κορωπί έκανε σήμερα ο Ρόμπιν Λοντ, όπου είχε και τετ-α-τετ με τον Γιάννη Αναστασίου. Την Πέμπτη θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Πήρε «τζούρα» Παναθηναϊκού ο Λοντ
Σήμερα ήρθε, σήμερα πήρε και μια πρώτη γεύση απ’ τη νέα του ομάδα. Λίγη ώρα αφότου αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Ρόμπιν Λοντ πήγε στο Κορωπί, όπου γνώρισε κάποιους απ’ τους μελλοντικούς παίκτες του και το τεχνικό τιμ.

Ο Φινλανδός μέσος -που απ’ τη νέα σεζόν θα παίζει στον Παναθηναϊκό- συνομίλησε για περίπου 10’ με τον Γιάννη Αναστασίου σε ένα… αναγνωριστικό τετ-α-τετ. Οι δυο τους, μάλιστα, κανόνισαν το πρόγραμμα ένταξης του παίκτη στην ομάδα, ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.

Το πρωί της Πέμπτης, ο 22χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, το μεσημέρι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί επισήμως η απόκτησή του. Στη συνέχεια θα ψάξει για σπίτι, προτού την Παρασκευή αναχωρήσει για την πατρίδα του, για να επιστρέψει στην χώρα μας στα τέλη του μήνα για μόνιμη εγκατάσταση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: