Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Σεβασμός προς τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89, 4 φιλοξενήθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ,  Αχιλλέας Μαυρομμάτης και μίλησε μεταξύ άλλων για την εξόφληση των χρεών, τον Ιβάν Σαββίδη και το βόλεϊ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την εξόφληση των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη:
«Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως με σταθερά και σίγουρα βήματα έχει ανοδική πορεία. Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ μεγάλη και γράφτηκε μια σελίδα για την ιστορία του ΠΑΟΚ. Υπήρχε αγωνία των πρώην παραγόντων και πολλών ανθρώπων. Υπήρχε η αποφασιστικότατα από τον κ. Σαββίδη να κάνει αυτή την τεράστια κίνηση και εμείς κάναμε την δουλειά μας. Χειριστήκαμε εξαιρετικά το θέμα και η χθεσινή μέρα ήταν ιστορική».
Για το πώς αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ:
««Οφείλω να πω πως υπάρχει διαφορετικός σεβασμός προς τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση γιατί έγινε ένα τεράστιο βήμα που κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει. Ο κ. Σαββίδης δικαιώθηκε και ο σεβασμός είναι η πρώτη λέξη που βγαίνει ως αντίδραση».
Για το νταμπλ του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ:
«Είναι πολύ σημαντικό για το ίδιο το άθλημα αλλά και για τον ΠΑΟΚ και την πόλη. Το ότι έχω μια υψηλή θέση στην ομοσπονδία δεν σημαίνει πως πρέπει να μεροληπτήσω. Αυτό που προσπαθώ είναι αυτός που προσπαθεί και επενδύει σωστά τα λεφτά του να προχωράει μπροστά. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πρώτοι φορά δύο τίτλους, είναι πάρα πολύ σπουδαίο και εύχομαι οι άνθρωποι του βόλεϊ να χειριστούν σωστά το θέμα και να φέρουν και άλλες διακρίσεις. Η ομοσπονδία χωρίς να ευνοήσει κανέναν θα είναι σωστή σε ομάδες που επενδύουν σωστά».
 Για την πιθανότητα να ασχοληθεί ο Ιβάν Σαββίδης με κάποιο άλλο άθλημα:
«Ο κ. Σαββίδης έχει πει κατά καιρούς και θα πει όταν έρθει ο καιρός κάποια πράγματα. Βοηθάει τα άλλα αθλήματα και θα μιλήσει όταν πρέπει».
Για το Ελληνικό βόλεϊ:
«Το βόλεϊ έχει την θετική συγκυρία εκτός από τους όμορφους τελικούς, είχε όμορφη εικόνα και στο γυναικείο βόλεϊ και γενικότερα το άθλημα έχει ανοδική πορεία. Αν καταφέρει και η Εθνική και συνεχίσει αυτή την θετική εικόνα θα βγει κερδισμένο το άθλημα αλλά και ο κόσμος που θα δει μια άλλη όψη του αθλητισμού».
Για την πιθανότητα να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Ξέρω πως εξετάζουν τα ενδεχόμενα. Το Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ δεν είναι όπως στα άλλα αθλήματα και έχει ένα μεγάλο παράβολο. Πιστεύω πως θα ξεπεράσουν τα προβλήματα και θα μπορέσουν να συμμετέχουν. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που δεν απέχει σε μεγάλο βαθμό  από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί μεταγραφικά με την ίδια επιτυχία θα μπορεί να έχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη».
Για τους διαιτητές στο βόλει:
 «Στο βόλεϊ ο διαιτητής σφυρίζει 200 φορές. Είναι λογικό να γίνουν λάθη αλλά είμαι απόλυτος το ότι δεν υπάρχει πρόθεση να ευνοηθεί κάποιος. Υπάρχουν καλοί διαιτητές και θέλουμε να διασφαλίζουμε να μην γίνονται πολλά λάθη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: