Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Βατούτιν: «Δεν έχουμε κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Η κακή παράδοση της ΤΣΣΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν φοβίζει τον Αντρέι Βατούτιν. «Δεν έχουμε κόμπλεξ απέναντί τους», τόνισε υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει φαβορί στον ημιτελικό.

Βατούτιν: «Δεν έχουμε κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό»
Να αποφορτίσει την ομάδα του θέλησε προφανώς ο Αντρέι Βατούτιν τονίζοντας πως ούτε φαβορί είναι απέναντι στον Ολυμπιακό, ούτε νιώθει κάποιο κόμπλεξ μετα τα παθήματά της σε Πόλη και Λονδίνο. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ απάντησε στις συζητήσεις περί μπάτζετ, αποθέωσε τον Δημήτρη Ιτούδη και μίλησε για τα σενάρια περί Τεόντοσιτς και Ρεάλ.

Αναλυτικά, ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για:

-το Final Four της Μαδρίτης: «Ίσως είναι το πιο δυνατό Final Four των τελευταίων ετών. Υπάρχουν ομάδες από τέσσερις διαφορετικές χώρες και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το νικητή. Εμείς έχουμε απαράμιλλη σταθερότητα. Είμαστε στο Final Four τα 12 από τα 13 τελευταία χρόνια, ενώ ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός ή η Μπαρτσελόνα για παράδειγμα απουσιάζουν φέτος. Βασικό μας μέλημα είναι η παρουσία σε Final Four, αλλά φυσικά θέλουμε το τρόπαιο για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

-τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί πολλοί να διαφωνήσουν, αλλά στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει φαβορί. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ έμπειρη και το έχει αποδείξει πολλές φορές, στα Final Four και τα play offs. Όταν μια ομάδα έχει κατακτήσει δύο τίτλους την τελευταία τριετία, είναι βασικός ανταγωνιστής για τον τίτλο».

-την κακή παράδοση με τον Ολυμπιακό: «Δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό. Κανείς δεν σκέφτεται το παρελθόν. Η ομάδα έχει μαχητικό πνεύμα και εξαιρετική χημεία, κάτι που της έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι παίκτες μας θα είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι αληθινοί πρωταθλητές δεν χάνουν την ευκαιρία και η πίεση που έχουν αποτελεί πλεονέκτημα γι’ αυτούς».

-το ότι η Ρεάλ θεωρείται πρώτο φαβορί: «Είναι κάπου λογικό, γιατί παίζει στην έδρα της. Από την άποψη αυτή ίσως είναι καλό για μας, γιατί φεύγει λίγη πίεση από τους ώμους μας».

-το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ: «Μόνο εμείς δημοσιεύουμε το μπάτζετ μας και το λέμε επίσημα, σε αντίθεση με ό,τι κάνουν οι Ισπανοί, οι Έλληνες και οι Τούρκοι. Εκεί υπάρχουν μόνο υποθέσεις».

-το έργο του Ιτούδη: «Ήταν μια συνειδητή επιλογή μας, παρακολουθούσαμε χρόνια τη δουλειά του, τον γνωρίζαμε προσωπικά και είχαμε μια ιδέα για το πώς είναι σαν προπονητής και αν άνθρωπος. Τώρα βλέπουμε πως δεν κάναμε λάθος με την επιλογή του. Του πήρε μόλις έξι μήνες για να αναδομήσει το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα παίζει τελείως διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε ευχαριστημένοι και από όλους τους παίκτες μας, που έχουν αποδεχτεί τη φιλοσοφία του προπονητή και τον εμπιστεύονται».

-τις φήμες περί Τεόντοσιτς και Ρεάλ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον Τεόντοσιτς, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε τέτοιο ‘παράθυρο’ στο συμβόλαιό του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: