Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τζέραρντ: «Θα είναι περίεργη μέρα...»

Ο Στίβεν Τζέραρντ προετοιμάζεται για το τελευταίο του παιχνίδι στο «Άνφιλντ», το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και υποστήριξε ότι αυτό που θέλει ο ίδιος, είναι μια καλή εμφάνιση και νίκη της ομάδας του για να μπορέσει να αποχαιρετήσει όπως πρέπει το κοινό των «κόκκινων».  
Στο πρόσφατο ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ αλλά και αυτούς της Τσέλσι αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, όμως το Σάββατο, η μέρα θα είναι δική του.
Το «Άνφιλντ» θα γεμίσει για να τον χειροκροτήσει για μια τελευταία φορά και ο φυσικός ηγέτης της Λίβερπουλ προετοιμάζεται ψυχολογικά για τη στιγμή που θα θυμάται για όλη του τη ζωή έπειτα από τόσα χρόνια παρουσίας και προσφοράς...
«Θα είναι ιδιαίτερη μέρα για εμένα και την οικογένειά μου... Σίγουρα θα είναι συγκινησιακά φορτισμένο το κλίμα για όλους όσοι με βοήθησαν και με στήριξαν στην καριέρα μου, αλλά και για όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Ξέρω ότι καλώς ή κακώς θα τραβήξω πάνω μου τα φώτα δίχως να μου αρέσει αυτό, αλλά αυτό που ελπίζω είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη για να απολαύσουμε αυτή τη μέρα...» δήλωσε ο Τζέραρντ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: